Otto Bock Hungaria

Az Otto Bock Hungaria Kft. 1999-ben nyitotta meg kapuit Magyarországon. Célunk hazánkban is megvalósítani egy nemzetközi vállalat misszióját, amely középpontjában olyan magas minőségű, innovatív és fejlett technológiával rendelkező termékek, szolgálatatások és oktatások biztosítása áll, amely hozzájárul a felhasználó önbizalmának, függetlenségének, mobilitásának növeléséhez.

A kezdetektől napjainkig

Szakmai körökben köztudomású, hogy a duderstadti Ottobock cég, a világ vezető protetikai ellátó vállalata hosszú évtizedekre visszatekintő kapcsolatokat ápolt a magyarországi szakemberekkel és cégekkel. 1989, a rendszerváltozás éve után ezek a kapcsolatok évről évre intenzívebbek lettek, 1998-ban pedig az Ottobock vezető testülete úgy döntött, Magyarországon is leányvállalatot alapítanak abban a meggyőződésben, hogy a közvetlen jelenlét még inkább hozzájárul a minőségi gyógyászati segédeszköz kiszolgálásához és elterjedéséhez a hazai piacon.

A körültekintő előkészítő munka, amelynek egyik kulcspontja a megfelelő helyszín megtalálása, a cégalapítással együtt járó jogi-hatósági feladatok elvégzése, a helyszín átépítése a cég felszerelése és berendezése volt, közel egy évet vett igénybe. A magyarországi leányvállalat Otto Bock Hungaria Kft. néven 1999 decemberében kezdte meg önálló működését kezdetben öt munkatárssal. Ettől fogva a magyarországi ortopédtechnikai műhelyek közvetlenül fordulhatnak a cég Tatai úti központjához, ahonnan raktárról azonnal, vagy rövid szállítási idővel tudják beszerezni a protézisek és ortézisek készítéséhez szükséges alkatrészeket és berendezéseket. Az Otto Bock Hungaria Kft. rendszeres tanfolyamokat, képzéseket és továbbképzéseket tart a hazai szakemberek számára, ahol megismerhetik a legmodernebb szakellátás eszközeit, és ami még ennél is fontosabb, gyakorolhatták is ezeket a technikákat.

A korábbi hagyományoknak megfelelően az első években a művégtagellátás állt a munka középpontjában, de aztán egyre nagyobb lendületet vesz a kerekesszékek és más rehabilitációs segédeszközök, valamint az ortézisek és bandázsok forgalmazása is.

Csapatunk évről évre új szakemberekkel és adminisztratív munkatársakkal gyarapodott, bővíteni kellett a raktárkapacitást, folyamatosan modernizálni és gyorsítani a számítógépes ügyviteli hátteret. Az Ottobock termékei közül egyre több került fel a társadalombiztosítás által támogatott termékek listájára.

A legmodernebb technikai-technológiai szint képviseletének, ismertetésének és terjesztésének feladatát a kezdeti néhány évben német szakemberek végezték, mára magyar ortopédiai műszerészekből és gyógyászati segédeszközöket forgalmazó szakemberekből saját ütőképes csapatot hoztunk létre nem utolsó sorban azért is, hogy a hazai szakmai színvonalat közvetlen ellátás révén is folyamatosan emelni tudjuk.

A nagykereskedelmi tevékenységen túl 2007-ben nyitottuk meg Mobilitás Központunk kapuit, ahol közvetlenül fogadjuk mozgáskorlátozott ügyfeleinket. A hozzánk forduló pácienseknek elkészítjük gyógyászati segédeszközét, illetve az egyedi opciók kiválasztását követően megrendeljük azt.

Közvetett szolgáltatásunk keretében lehetőséget biztosítunk partnereink számára, hogy prémium termékeinkkel való ellátás esetén igénybe vegyék speciális műszaki eszközeinket, és adott esetben tapasztalt kollegáink is segítséget nyújtanak.

A protetikai, ortetikai és rehabilitációs ellátás átlagos magyarországi színvonala és a világszínvonal között határozottan csökkent a különbség, de továbbra is feladatunk a hazai rászorulók számára elérhetővé tenni a legmodernebb megoldásokat.

Nagykereskedelem

Az Otto Bock Hungaria Kft a cégcsoport teljes termék- és szolgáltatáspalettáját forgalmazza partnerei számára. Kollegáink széles körű ismeretekkel állnak az Ön rendelkezésére, legyen szó termékinformációról vagy technikai kérdésekről.

Nyitvatartás:

Hétfő - péntek: 8:00-17:00 óráig

Meglévő partnereink megrendelésüket vevőszolgálatunknak a +36 1 451 1050-es telefonszámon vagy megrendeles@ottobock.hu e-mailcímen adhatják le.

Információ új megrendelőknek

Árlistával, illetve az Általános Szerződési Feltételekel kapcsolatos kérdésekben kérjen felvilágosítást vevőszolgálatunktól a +36 1 451 1050 telefonszámon!

Kapcsolat

Kérdése van termékeinkről, szolgáltatásainkról? További információra van szüksége? Forduljon kollegáinkhoz, segítünk Önnek!

Megközelítés

Otto Bock Hungaria Kft.

H-1135 Budapest,

Tatai út 74.

Telefonszám +36 1 451 1020

Fax +36 1 451 1021

E-mail info@ottobock.hu