Varos tok

Az első lépéstől

Előnyök

Varos tok felhasználó játszik a kutyákkal a parkban

Nagyobb biztonság és stabilitás

Sok energiát elvesz, ha minden egyes lépésre koncentrálni kell. A Varos tokkal a lépések könnyen kivitelezhetőek és pontosak. Remek stabilitást és komfortot biztosít, anélkül, hogy a protézis elmozdulna járás során. Megnöveli viselője biztonságérzetét, megteremti a bizalmat a protézis használatához. Így sokkal könnyebb a teendőkre koncentrálni.

Varos tok felhasználó a gyógytornásszal gyakorol

A tok körméretének beállítása

A BOA rögzítési rendszernek köszönhetően a protézis viselője maga is bármikor állíthat a tok feszességén. Erre a csonk körméretének változásai, illetve a különféle tevékenységek okozta eltérő igénybevétel miatt lehet szükség. Mindez pedig azt jelenti, hogy a felhasználó maga is hozzájárulhat saját biztonságérzetének és komfortjának növeléséhez.

A protézis felhasználó ülőhelyzetben gyakorolja a tok fel- és levételét

Könnyű fel- és levétel

A Varos tok segítségével a protézis könnyen fel- vagy levehető, akár ülőhelyzetben is. A mágneses csatlakozóval ellátott liner felgörgetése után egyszerűen illeszthető a tok és a BOA rendszer tárcsáinak elforgatásával elérhető a megfelelő tartás. Ez óriási előnyt jelent, főleg az idősebb, illetve az amputáció után még kevés tapasztalattal rendelkező páciensek számára. Videó

A Varos tok előnyös a felhasználó és az ortopédiai műszerész számára is

Gyorsabb ellátás

A könnyen adaptálható komponensekből felépülő Varos tok segítségével a protézis elkészítése lényegesen rövidebb időt vesz igénybe, mint egy hagyományos tok legyártása. Az ortopédiai műszerész gyors és egyénre szabott megoldást kínál a Varos tok segítségével, amely minden típusú térdízülethez könnyen beállítható az ideális ellátás érdekében.

Letölthető anyagok

Varos tok

Tájékoztató anyag

Korai rehabilitáció Kenevo térdízülettel

Tájékoztató anyag