Uneo linerek

A 6Y512 Uneo Fresh az Uneo liner választékába tartozik.

Kiváló védelem a külső behatásokkal szemben

Nincs olyan liner, amely minden amputáltnak megfelel, hisz minden ember más és más. Az Ottobock - a világon egyedül – három különböző alapanyagból készült és különböző tulajdonságokkal bíró linerek széles választékát kínálja, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Alapanyaguktól függően megkülönböztetjük a Caleo, Skeo és Uneo linereket.

A poliuretánból készült Uneo linerek kiválóan eloszlatják a terhelést a csonk teljes felszínén, szinte második bőrként viselkednek. A liner tökéletesen követi a csont formáját, pontosan és kényelmesen illeszkedik, így optimális a nyomás eloszlása a protézisen belül. Az Uneo linerek tompítják az ütődéseket és kényelmesen párnázottak. Kiemelkedően magas komfortérzetet biztosítanak az alacsony és extrém magas aktivitású, lábszár amputált pácienseknek egyaránt.Uneo Skinguard liner

Uneo Skinguard – antibakteriális liner

Antibakteriális bevonata megakadályozza verejtékezés során a baktériumok elszaporodását. Ennek eredményeképpen a kellemetlen szagok minimálisra csökkennek.

Uneo 3D anatómiai liner

Uneo 3D – anatómiai liner

A térd anatómiai formáját követő, változó falvastagsággal rendelkező liner vastagabb elülső része védi a sípcsontot, míg hátul, a térdhajlatban elvékonyodik, megkönnyítve a mozgást.

Uneo Fresh liner

Uneo Fresh – illatosított liner

Hosszantartó kellemes és friss illatot biztosít a hozzáadott adalékanyagoknak köszönhetően. Használata különösen aktív felhasználók számára is javasolt.