Triton side flex protézisláb – 1C68Előnyök

Könnyedén alkalmazkodik a lejtőkhöz

A Triton side flex protézislábnak köszönhetően sem a lejtős járdák, sem a döntött padkák, vagy a hasonló városi kihívások nem jelentenek problémát a felhasználóknak. Veszi az akadályokat!

Bizonytalan felszíneken is biztonságosan állni

Egy csónakázás elképesztő kihívásokat rejt magában protézisviselők számára. A Triton side flex protézislábnak hála akár szelfi készítése is belefér, hiszen biztonságos és gondtalan állást biztosít ingatag talajon is.

Könnyed mozdulatok szűkös terekben is

Egy gyors mozdulat a mosogatótól a hűtő felé, majd sasszé oldalra az evőeszköz fiókhoz. A Triton side flex révén pillanatok alatt elkészülhet a reggelivel és a terítéssel.

Laza támaszkodás és pihentető állás

Hagyományos protézislábbal kényelmetlen és fárasztó a hosszan tartó állás és támaszkodás. A Triton side flex oldalirányú rugalmasságának köszönhetően nem lehetetlen a laza állás, akár hosszabb beszélgetésekhez is.

Biztonságos és kényelmes mozgás

A Triton side flex olyan stabilitást képes nyújtani, amelyre biztosan számíthat rendhagyó helyzetekben, mondjuk ha az emeletről kell lecipelni a kerékpárt, vagy felvinni a lakásba a heti bevásárlást.

Protézisláb vízálló kivitelben - nem gond

A protézislábnak sem az édesvíz, sem a tengervíz, de még a klóros víz sem árt. A felhasznált minőségi alapanyagok és bevonatok gondoskodnak a protézisláb vízállóságáról. Ússzon, zuhanyozzon. Tegye próbára!

Letölthető anyagok

Triton side flex protézisláb

Termékinformáció