Trias protézislábElőnyök

Trias protézislábbal bátran belevághat a beltéri és kültéri tevékenységekbe

Kényelmes megoldás, stabil alap

A Trias alkalmazkodik az eltérő járássebességekhez, igazodik a kismértékű talaj-egyenetlenségekhez és stabilitást biztosít otthon, vagy úton is. Teszi ezt anélkül, hogy a komfortérzet akárcsak kis mértékben is romlana, vagy a protézisláb dinamikája csökkenne.

Trias protézislábbal laza séta a termelői piacon.

Kiemelkedő energia-visszanyerés

Lassú séta vagy ütemes gyaloglás? A Trias protézislábbal megválaszthatja a járássebességet. A kettős karbon rugó csökkenti a földre érkezés erejét és a kiváló energia-visszanyerésnek köszönhetően természetes átgördülést tesz lehetővé.

Trias felhasználó átkel a szobán vázát tartva a kezében.

Puha átgördülés a harmonikus mozgás érdekében

Az emberi láb anatómiáját idézi a Trias háromszög alakú kialakítása, mely puha átgördülést biztosít a kényelmes sétákhoz. A kreatív dizájn és az innovatív könnyűszerkezetes technika ötvözete hatékonyan csökkenti az ép végtag terhelését.

Vízálló kivitelű a Trias protézisláb.

A protézisnek nem árt a víz

Protézisben szeretne zuhanyozni vagy uszodába menni? A Trias protézislábbal ezt is megteheti. A piramis adapter vízelvezetői és a talpon lévő nyílások gyorsan eltávolítják a vizet a protézisből és a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően a Trias vízálló. Az édesvíz, tengervíz és klóros víz sem árt neki.

Széleskörű felhasználhatóság

A legnépszerűbb karbon protézisláb kiváló választás első végleges ellátásnak bármilyen magasságban végzett alsóvégtag amputáció esetén, mert az igényeknek megfelelően mechanikus vagy mikroprocesszor vezérelt térdízületekkel tökéletesen kombinálható.

Ottobock protézislábak

Több mint protézisláb.

A sikeres protézis ellátás a megfelelő protézisláb kiválasztásán is múlik. Olvassa el általános tájékoztató anyagunkat a protézislábakról és ismerje meg kínálatunkat és a kiválasztási szempontokat, amiket az ortopédiai műszerészek mérlegelnek.

Bővebben

Letölthető anyagok

1C30 Trias protézisláb

Termékinformáció