Taleo protézisláb – 1C50Előnyök

Martin a kertben

Sima átgördülés a dinamikus járásért

A Taleo protézisláb akadálytalanul gördül végig a sarok talajfogásától egészen az elrugaszkodás pillanatáig, ezért könnyű, kényelmes, holtponttól mentes járást biztosít. Még hirtelen irányváltoztatás vagy sebesség módosítás esetén is harmonikus marad a mozgás.

Tárolt és újrahasznosított energia

Egész nap talpon kell lennie? Többé nem jelentenek problémát az aktív napok. A Taleo protézisláb megfelelő mennyiségű energiát biztosít minden lépéshez. Így több ereje marad hosszabb távokat megtenni vagy nagyobb járássebességgel közlekedni.

Martin horgászni indul

Kényelmes járás egyenetlen talajon is

A Taleo protézisláb tökéletesen alkalmazkodik a változó terepviszonyokhoz. Könnyed, kényelmes járást biztosít az egyenetlen vagy laza talajon is – ideális választás bent a lakásban, kint a füves talajon, erdőben és köves ösvényen is!

Martin horgászik

A sós víz sincs tiltólistán

Van úgy, hogy nem lehet elkerülni, hogy a protézislábat víz érje. A Taleo bírja a nedves környezetet, sem az édesvíz, sem a tengervíz nem jelentenek problémát. A piramis adapteren lévő vízelvezetők, valamint a talpon lévő nyílások gyorsan eltávolítják a vizet.

Martin mezitláb sétál

Kényelmes járás mezítláb is

Szeret otthon mezítláb közlekedni a lakásban? Beltérben, kisebb távolságokra a Taleo karbonszálas protézisláb kényelmes megoldást jelent. A protézisláb cipő nélküli viseletét hosszútávon a sarokmagasság különbségéből adódó esetleges tartáshibák kialakulása miatt nem ajánljuk.

Martin a konyhában

Természetes megjelenés

A különálló nagylábujj természetes megjelenést biztosít, ráadásul meleg időben akár szandál vagy strandpapucs viseletét is lehetővé teszi. Keskeny kialakításának köszönhetően az ortopédiai műszerész szakemberek igazán esztétikus ellátást készíthetnek.

Letölthető anyagok

1C50 Taleo

Termékinformáció