Skeo Sealing liner

Feri is out and about in any weather. And the Skeo Sealing liner provides great support throughout the day: It doesn’t slip out of place and doesn’t squeeze or pinch.


Előnyök

Skeo Sealing liner mellett nyugodtan lehet a munkára koncentrálni

Biztos tartás egész nap

A Skeo Sealing liner hozzásegíti, hogy nyugodtan a mindennapi feladatokra koncentrálhasson. A vákuumgyűrűnek köszönhetően a vákuum biztosan tart, a protézis tökéletesen illeszkedik. A gyűrű a csonk hosszúságától függően két különböző magasságban helyezkedhet el, hogy a lehető legnagyobb felszínen biztosítsa a szükséges vákuumot.

A Sealing liner tisztítása egyszerű

Egyszerű használat

Gyakran felmerülő probléma, hogy a protézis felvétele és levétele kihívást jelent a páciensek számára. Időigényes a tisztítás? Sokáig tart, mire megszárad a liner? A Skeo Sealing egyesíti magában a felhasználók legfontosabb elvárásait, amelynek végeredménye egy rendkívül könnyen kezelhető, és meglepően kevés ápolást igényelő liner lett.

A Sealing liner egész napos komfortot biztosít

Bőrbarát kivitel

Mivel a liner közvetlenül a bőrrel érintkezik, fontos, hogy érintése kellemes érzést nyújtson a bőr számára, egésznapos komfortot biztosítson. Különleges belső bevonata antibakteriális hatású, a kellemetlen szagképződést is gátolja. A liner szilikon alapanyaga ideális kompressziót nyújt, így az egész napos aktivitás sem megterhelő a szervezet számára.

Letölthető anyagok

Skeo Sealing liner

Termékinformáció