Skeo linerek

A 6Y41 Skeo Pure szilikon liner

Erős és biztos tartást adó linerek

Nincs olyan liner, amely minden amputáltnak megfelel, hisz minden ember más és más. Az Ottobock - a világon egyedül – három különböző alapanyagból készült és különböző tulajdonságokkal bíró linerek széles választékát kínálja, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Alapanyaguktól függően megkülönböztetjük a Caleo, Skeo és Uneo linereket.

A szilikon speciális anyagtulajdonságainak köszönhetően a Skeo linerek rendkívül ellenállóak, jól tapadnak és azokat a végtagcsonkokat is képesek stabilizálni, amelyeket sok lágyszövet borít. A Skeo linerek között a combamputáltak és lábszáramputáltak is találnak megfelelő modellt a tartós és biztos függesztéshez. Viseletük kellemes. A szövet borítással rendelkező típusok könnyű mindennapi használatot (gyors fel- és levétel), míg a szövetborítás nélküli típusok (Pure) egyszerű tisztántartást biztosítanak.Skeo pure liner

Skeo Pure – az áttetsző liner

Könnyen tisztítható liner, áttetsző felülete segíti a vizuális kontrollt. Ideális komponens a fürdőprotézisekhez.

Skeo Skinguard liner

Skeo Skinguard – antibakteriális liner

Antibakteriális bevonata megakadályozza, hogy verejtékezés során a baktériumok elszaporodjanak. Ennek eredményeképpen a kellemetlen szagok is a minimálisra csökkennek.

Skeo 3D lábszár amputáltaknak

Skeo 3D – anatómiai liner lábszár amputáltaknak

A térd anatómiai formájának megfelelően kialakított, változó falvastagsággal rendelkező liner vastagabb elülső része védi a sípcsontot, míg hátul, a térdhajlatban elvékonyodik, megkönnyítve a mozgást.

Skeo 3D anatómiai liner combamputáltaknak

Skeo 3D – anatómiai liner combamputáltaknak

A lágy kötőszöveti részeket kényelmesen körbefogja, ezzel biztosítva a megfelelő tartást.

Skeo Sealing liner combamputáltaknak

Skeo Sealing - innovatív liner vákuumgyűrűvel combamputáltaknak

Skeo Sealing linerrel nyugodtan a mindennapi feladatokra koncentrálhat. A vákuumgyűrűnek köszönhetően a vákuum biztosan tart, a protézis tökéletesen illeszkedik. Bővebb információ: ITT