Myo Plus protéziskéz vezérlőrendszer

User interacts with the Myo Plus app using the bebionic hand.


Előnyök

Myo Plus felhasználó egy farmon. A bebionic fekete szilikon kesztyűben.

Természetesebb irányítás

A Myo Plus rendszerrel a protéziskéz egyénre szabott és teljesen természetes módon vezérelhető, lehetővé téve a protézis viselőjének, hogy ösztönösen használja művégtagját, hozzájárulva ezzel a zavartalan mindennapokhoz.

Myo Plus felhasználó a flipchart előtt.

Folyamatos mozgás, váltás nélkül

Myo Plus segítségével könnyedén, a mozgás megszakítása nélkül válthat a protéziskéz egyedi mozgásai és a csukló forgatása között, így jóval kevesebb koncentrációt igényel a felhasználó részéről, jelentősen megkönnyítve a mindennapokat.

Myo Plus felhasználó a tableten a Myo Plus alkalmazással.

Myo Plus alkalmazás

Az okostelefonokon futó Myo Plus alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználó beleláthasson a protézis működésébe és beállításaival személyre szabhassa azt. A felhasználó akár további kézmozdulatokat is hozzárendelhet protéziséhez.

Myo Plus felhasználó vacsorát készít.

További kézmozdulatok

Myo Plus rendszer bebionic protéziskézzel való kombinációja esetén a felhasználó bármikor új mozdulatokat rendelhet protéziskeze működéséhez az egyedi igényeiknek megfelelően. MyoBock protéziskezek esetén is lehetséges a mozdulatok finomhangolása.

Myo Plus felhasználó Elektrogreiferrel

Könnyen cserélhető protéziskezek

A Myo Plus rendszer nemcsak a bebionic protéziskézzel kompatibilis, hanem más MyoBlock rendszerű protéziskezekkel is, például az Electrogreifer, amely nagy erőkifejtésre alkalmas. A protéziskezek ortopédiai műszerész segítsége nélkül is könnyen cserélhetőek.

Myo Plus felhasználó barátnővel

Bármikor tanítható rendszer

A Myo Plus protéziskéz vezérlőrendszer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy önállóan, közvetlen utasításokkal „tanítsa be” a protéziskezet. A Myo Plus alkalmazás segítségével a mozgásminták egyszerűen vizualizálhatók és megtaníthatók a rendszernek.

Működési elv

An avatar explains the functionality of Myo Plus pattern recognition.

A Myo Plus működése

A születési rendellenességgel vagy alkar amputációval élő felhasználók is képesek arra, hogy elképzeljék ahogy kezüket ökölbe szorítják, forgatják, vagy kinyújtják, ezzel pedig aktiválják a csonk megmaradt izmait.

A Myo Plus protézisvezérlő rendszer felveszi a csonk megmaradt izmaiból érkező jeleket, és a betanított mozgásminták alapján kivitelezi a megfelelő kézmozdulatot. A felhasználó a saját mozdulataival taníthatja a rendszert és a hétköznapi tevékenységeihez optimalizálja a protézis működését.