Caleo linerek

A 6Y90 a Caleo liner választékba tartozó termék.

Egy liner, amely védi és ápolja a csonk érzékeny bőrét

Nincs olyan liner, amely minden amputáltnak megfelel, hisz minden ember más és más. Az Ottobock - a világon egyedül – három különböző alapanyagból készült és különböző tulajdonságokkal bíró linerek széles választékát kínálja, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Alapanyaguktól függően megkülönböztetjük a Caleo, Skeo és Uneo linereket.

A Caleo linerek lábszár amputált páciensek számára készülnek, és ápoló hatású gyógyászati fehérolajat tartalmaznak, amely a tisztaságra vonatkozó legmagasabb követelményeknek is megfelel. A fehérolaj bőrtápláló hatásának köszönhetően a Caleo linerek azok számára is alkalmasak, akiknek a végtagcsonkján érzékeny vagy száraz a bőr. Ezek a linerek rendkívül jól illeszkednek, mert a mindennapos használat során a test által termelt hő hatására felveszik a végtag formáját, így a protézis jobban irányíthatóvá válik. A Caleo linerek rugalmasak, puhák, és viseletük kényelmes. Alapanyaguk kopolimer és finanszírozásukhoz a társadalombiztosítás is hozzájárul.Caleo 3D anatómiai liner

Caleo 3D – az anatómiai liner

A térd anatómiai formájának megfelelően kialakított, változó falvastagsággal rendelkező liner vastagabb elülső része védi a sípcsontot, míg hátul, a térdhajlatban elvékonyodik, megkönnyítve a mozgást.