Termékek A-Z-ig

1D10, 1D11 protézisláb

Alacsony és mérsékelt aktivitású páciensek számára kínáljuk ezt a természetes megjelenésű protézislábat.

Tovább

3R41 térdízület

Azoknak a combamputált pácienseknek ajánljuk, akik főként otthon mozognak és egy könnyen elérhető, biztonságos térdízületre vágynak.

Tovább

3R60 térdízület

Mérsékelt aktivitású páciensek számára rengeteg előnyt kínál ez a több tengelyes, hidraulikusan vezérelt térdízület.

Tovább

3R62 térdízület

A 3R62 Pheon mechanikus térdízület különösen alkalmas a mérsékelt aktivitású protézisviselők számára, mert a teljes járásciklusban biztosítja a megfelelő funkcionalitást.

Tovább

3R67 térdízület

Policentrikus térdízület gyermekeknek. A térdízület komplex hidraulikája elősegíti a könnyű mozgást és megközelíti a fiziológiás járásképet.

Tovább

3R78 térdízület

Térdízület a nagyobb mozgásszabadság érdekében. Robosztus felépítésű, pneumatikus vezérléssel ellátott térdízület.

Tovább

3R80 térdízület

A 3R80 térdízület erőteljes rotációs hidraulikájának köszönhetően a kifejezetten aktív életvitelű páciensek szükségleteit is kielégíti

Tovább

3R93 térdízület

Alacsony és mérsékelt aktivitású páciensek számára ajánlott térdízület, amelynek működése a protézisviselő egyedi biztonságigényéhez igazítható.

Tovább

3WR95 térdízület

A 3WR95 térdízület nagy hajlásszög mellett is képes ellenállást biztosítani, ezáltal egyaránt alkalmas mérsékelt és különösen aktív páciensek számára.

Tovább

3R106 térdízület

A 3R106 pneumatikus térdízület megkönnyíti a protézishasználók mindennapi tevékenységeit.

Tovább

3R106 Pro térdízület

A térdízület több tengelyes és a pneumatikus vezérlésének köszönhetően a járási sebességek széles tartománya válik elérhetővé.

Tovább

4R57 forgatóadapter

A 4R57 forgatóadapter nagy mértékben megkönnyíti a combamputáltak hétköznapjait. Kérdezze ortopédiai műszerészét!

Tovább

7E9 csípőízület

A 7E9 fejlesztésekor szakembereink egy könnyű, mégis erős felépítésű

ízület létrehozását tűzték célul. Jelenleg az egyetlen olyan

csípőízület a piacon, amely 125 kg testsúlyig terhelhető.

Tovább

Aqualine

Válassza az Ottobock vizálló protézisrendszerét. Ez a modulos rendszer ideális mind a lábszár-, mind a combamputáltak számára.

Tovább

Advantage DP2 pilonláb

A sportos Advantage DP2 pilonláb kimagasló dinamikájával és jó lengéscsillapító képességével emelkedik ki versenytársai közül.

Tovább

Caleo linerek

A Caleo linerek lábszár amputált páciensek számára készülnek, és ápoló hatású gyógyászati fehérolajat tartalmaznak. Rugalmasak, puhák, és viseletük kényelmes.

Tovább

Challenger

1E95 Challenger sport protézisláb lábszár- és combamputáción átesett szabadidős és profi sportolóknak.

Tovább

C-Leg 4

Legyen naprakész legújabb mikroprocesszor vezérelt protézisrendszerünkből.A C-Leg4 még biztonságosabb és dinamikusabb lett.

Tovább

DERMA ápolócsalád

A Derma termékcsalád tagjai speciálisan az ortézis- és protézisviselők igényeihez igazodó bőrmegújító ápolószerek. Ismerkedjen meg a Derma Clean, a Derma Prevent és a Derma Repair termékekkel.

Tovább

Dinamikus vákuumrendszer

Hatékonyság és egyszerűség jellemzi új, lábszár amputáltaknak kifejlesztett aktív vákuumrendszerünket.

Tovább

DMC VariPlus Elektrogreifer

A DMC VariPlus Elektrogreifer segíti a felhasználót a precíz munkavégzésben, erőteljes fogást is biztosít, így az apró, finom mozdulatokat igénylő feladatokat és a nehéz tárgyak kezelését egyaránt elősegíti.

Tovább

DynamicArm felkar protézis

A DynamicArm felkar protézis biztosítja a szükséges erőt és sebességet a tárgyak megemeléséhez.

Tovább

Dynamic Motion protézisláb

Az 1D35 Dynamic Motion protézisláb harmonikus átgördülést biztosít a mérsékelt aktivitású protézisviselőknek, ezáltal járásuk közelít a természeteshez.

Tovább

EasyFit csonkbehúzó

Az új EasyFit csonkbehúzó számos előnyt kínál a vákuumos protézisek viselőinek. Megkönnyíti a protézis mindennapos felvételét a páciensek számára.

Tovább

Funkcionális kozmetika

Funkcionális kozmetika segítségével a protézis a láb természetes formáját veszi fel és teljesen természetes megjelenést biztosít.

Tovább

Futóprotézisek

A szabadidős és professzionális sportra egyaránt alkalmas futóprotéziseket kifejezetten a futósportokhoz optimalizálták.

Tovább

Genium

A Genium bionikus protézisrendszer 2011-es bevezetésével az Ottobock igazi áttörést ért el az ortopédtechnikában. Ismerje meg a legfejlettebb technológiát!

Tovább

Genium X3

Csúcskategóriás protézisrendszer a természetes és szabad mozgás érdekében. A Genium X3 olyan új lehetőségeket nyit meg, amelyek eddig elképzelhetetlenek voltak.

Tovább

Harmony-rendszer

A Harmony egyedi vákuumrendszer, amely gondoskodik a protézisláb és a csonk biztonságos egymáshoz rögzítéséről.

Tovább

Kenevo

Tegye próbára az Ottobock mikroprocesszor vezérelt térdízületét.Kérjen időpontot ortopédiai műszerészeinktől.

Tovább

Kompressziós csonkharisnyák

Tudjon meg többet a csonk átfogó védelmeröl.Fáslizás helyett speciális kompressziós harisnyáink is használhatók.

Tovább

Meridium protézisláb

A mikroprocesszor vezérelt és kiválóan alkalmazkodó Meridium protézisláb minden eddiginél jobban másolja az emberi láb mozgását.

Tovább

Michelangelo alkar protézis

Ismerje meg az anatómiai kialakítású Michelangelo protéziskezet, amely a ma ismert legkorszerűbb technológiával készül.

Tovább

MyoHand VariPlus Speed protéziskéz

Nagy fogóerővel és fogási sebességgel bíró protéziskezünk, mellyel a tárgyakat gyorsan és precízen lehet megfogni.

Tovább

Munkakezek

Különböző méretben és funkcióval rendelhető munkakezeink széles választékáról érdeklődjön ortopédiai műszerészeinknél.

Tovább

Passzív kozmetikai karprotézisek

Kérjen részletes tájékoztatást természetes megjenésű passzív rendszerű karprotéziseinkről.

Tovább

Quickchange adapter

A mindennapok során előfordul, hogy a változó tevékenységekhez csak a protézisláb cseréjével tudunk alkalmazkodni. A Quickchange adapternek köszönhetően a protézisláb cseréje nem igényel szakembert, bárki elvégezheti.

Tovább

SACH+ protézisláb

Válassza a természetes kialakítású protézislábat. A protézislábak sima felülete és a különálló nagylábujjak természetes megjelenést kölcsönöznek.

Tovább

SiOCX combtok

Tökéletes mozgásszabadság a protézistok használatakor.

Tovább

SiOCX TR protézistok

Az alkaramputáltak számára készült SiOCX TR protézistok rugalmas és bőrbarát megoldás, amely optimális tapadást biztosít – myoelektromos művégtagoknál is.

Tovább

Skeo linerek

A szilikon speciális anyagtulajdonságainak köszönhetően a Skeo linerek rendkívül ellenállóak, jól tapadnak és azokat a végtagcsonkokat is képesek stabilizálni, amelyeket sok lágyszövet borít. A Skeo linerek között a combamputáltak és lábszáramputáltak is találnak megfelelő modellt.

Tovább

Skeo Sealing liner

A Skeo Sealing linerrel folyamatos és egész napos biztos tartást érhetünk el a protézisen belül, így a felhasználóknak nem kell aggódniuk, hogy elmozdul a protézisük. A lineren található vákuumgyűrű gondoskodik a folyamatos vákuumról, így a protézis stabilan rögzül a csonkon.

Tovább

Taleo protézisláb

A Taleo ideális megoldás az aktív életvitelű felhasználóknak, akik a mindennapok változatos kihívásainak maximálisan ellenálló protézislábat keresnek. Dinamikus és terepviszonyokhoz gyorsan igazodó járást kínál.

Tovább

Terion protézisláb

A Terion K2 megbízható társ a mindennapokban, elsősorban a mérsékelt aktivitású felhasználók számára. A protézisláb stabilitást és biztonságot nyújt járás és állás közben, otthon és a hétköznapi környezetben egyaránt.

Tovább

Trias protézisláb

A Trias protézisláb szerkezete az emberi lábhoz hasonló, elősegíti a kontrollált járásmintát, igazodik a váltakozó járássebességhez és talajviszonyokhoz.

Tovább

Triton protézislábak

A Triton termékcsaládba tartozó protézislábak optimálisak az aktív felhasználók számára. Ismerje meg a teljes termékcsaládot és tesztelje a protézislábat.

Tovább

Triton side flex protézisláb

Olyan ambiciózus felhasználók számára készült, akik nagyra értékelik a kompromisszumok nélküli járást, a vízálló kivitelt és a teljes kontrollt a protézis felett, még a magas intenzitású tevékenységek közben is.

Tovább

Uneo linerek

A poliuretánból készült Uneo linerek kiválóan eloszlatják a terhelést a csonk teljes felszínén, szinte második bőrként viselkednek. Tökéletesen követik a csont formáját, pontosan és kényelmesen illeszkednek.

Tovább