Termékek A-Z-ig

Az Ottobock intelligens, intuitív vezérlésű segédeszközei visszaadják a pácienseknek a mozgás szabadságát. A speciális alkatrészek és ízületrendszerek szinte minden igényt kielégítenek, a hétköznapi és extrém igénybevételt egyaránt. A legújabb adapterekkel kombinált protézisrendszerek páratlan funkcionalitást biztosítanak a felhasználók számára. Kérjük tekintsék meg termékkínálatunkat és olvassák el részletes ismertető anyagainkat.

Az Ottobock portfoliója az itt található termékeknél lényegesen nagyobb, a weboldalon igyekeztünk a leggyakrabban előforduló vagy a legismertebb termékeket megjeleníteni. A könnyebb áttekintés érdekében az alábbi kategóriákba soroltuk be a protézis alkatrészeket.


3R60 térdízület

Térdízületek

Úttörők vagyunk a mechanikus és mechatronikus térdízületek fejlesztése terén. Az aktivitási szinttől függetlenül minden páciens számára megtaláljuk az ideális ízületet az optimális ellátás érdekében.

Tovább

Protézislábak

Célunk mindig a fiziológiás járásminta elérése, melyhez a karbonszálas protézislábak széles portfolióját kínáljuk. Az egyedi igények kiszolgálása érdekében a sportolásra alkalmas és a rendkívül összetett működésre képes mechatronikus protézislábakat is kínálunk.

Tovább

Ottobock tokrendszerek

Tokrendszerek

A magasabb funkcionalitás és a páciensek komfortérzetének növelése érdekében számos tokmegoldást, adaptert és egyedi kiegészítőt kínálunk.

Tovább

Csonkápolási termékek és protézis kiegészítők

Az Ottobock - a világon egyedül – három különböző alapanyagból készült és különböző tulajdonságokkal bíró linerek széles választékát kínálja, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.

Tovább

Ottobock bebionic

Karprotézisek

Myoelektromos, vállhúzós és kozmetikai karprotézisek széles választéka áll az alkar és felkar amputált páciensek rendelkezésére.Tekintsék meg termékeinket.

Tovább