Tájékoztató anyagok

Az alábbi információk ahhoz nyújtanak segítséget, hogy pácienseink könnyebben "felkészülhessenek" a protetikai ellátásra és a későbbiekben egyszerűen és hatékonyan tudják használni művégtagjukat. Emellett feladatunknak tartjuk azt is, hogy a folyamatos fejlesztéseknek köszönhető korszerű technológiákat és eljárásokat megismertessük a páciensekkel.


A tok kialakítása

Nem jól illeszkedik a protézis? Néhol szorít és nyom? Minimalizálja a kompromisszumot! Számtalan termékünk, tapasztalatunk és ortopédiai műszerészeink segítségével lehetséges a protézist úgy optimalizálni, hogy az teljes komfortot nyújtson a mindennapokban.

Tájékoztató amputáltaknak es családtagjaiknak

Bízza rá magát az Ottobock modern protéziseire. Elkötelezetten segítjük mozgásképességének javulását.

Tovább

TB támogatott protézisek

Ezen a linken az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által támogatott és az Ottobock által forgalmazott lábszár- és combprotéziseket találják. Személyes konzultációért forduljanak bizalommal munkatársainkhoz.

TB támogatott lábszár- és combprotézisek

Protetikai alapfogalmak

Mindannyiunk számára fontos, hogy pontosan értsük egymást. Éppen ezért megpróbáltuk összegyűjteni és megfogalmazni az ortopédtechnikaában leggyakrabban előforduló alapfogalmakat.

Tovább

Linerekről

Välassza ki az Ön igényeinek leginkäbb megfelelő linert, vagy kérjen tanácsot ortopédiai műszerészétől!

Tovább

Mikroprocesszor vezérelt protézisek

Ha szeretne bövebb információt kapni a mikroprocesszor vezérelt protézisrendszerekről, olvassa el rövid tájékoztató anyagunkat.

Tovább

Myoelektromos karprotézisek

Myoelektromos jel az izomműködés egy természetes jellemzője. A myoelektromos vezérlésű protéziseket ezekkel a jelekkel lehet vezérelni a még természetesebb és gyorsabb használat érdekében.Szeretne többet megtudni az ilyen típusú ellátásokról, vagy konzultálni szeretne munkatársainkkal?

Tovább

Az ideális protézisláb

Ezen az oldalon egyrészt alaposabban szeretnénk bemutatni protézisláb kínálatunkat, másrészt hasznos általános információkat gyűjtöttünk össze a protézislábainkról, beleértve a kiválasztási szempontokat és a gyakran felmerülő kérdéseket.

Tovább