Triton side flex protézisláb – 1C68Előnyök

A Triton side flex protézisláb Amsterdamban is bizonyít

Könnyedén alkalmazkodik a lejtőkhöz

A Triton side flex protézislábnak köszönhetően sem a lejtős járdák, sem a döntött padkák, vagy a hasonló városi kihívások nem jelentenek problémát a felhasználóknak. Veszi az akadályokat!

Marije és barátja csónakázás közben selfiznek

Bizonytalan felszíneken is biztonságosan állni

Egy csónakázás elképesztő kihívásokat rejt magában protézisviselők számára. A Triton side flex protézislábnak hála akár szelfi készítése is belefér, hiszen biztonságos és gondtalan állást biztosít ingatag talajon is.

Marije könnyedén mozog szűkös helyeken is a Triton side flex protézislábbal.

Könnyed mozdulatok szűkös terekben is

Egy gyors mozdulat a mosogatótól a hűtő felé, majd sasszé oldalra az evőeszköz fiókhoz. A Triton side flex révén pillanatok alatt elkészülhet a reggelivel és a terítéssel.

Marije a hűtőnek dőlve beszélget barátjával.

Laza támaszkodás és pihentető állás

Hagyományos protézislábbal kényelmetlen és fárasztó a hosszan tartó állás és támaszkodás. A Triton side flex oldalirányú rugalmasságának köszönhetően nem lehetetlen a laza állás, akár hosszabb beszélgetésekhez is.

Marije könnyedén cipeli kerékpárját.

Biztonságos és kényelmes mozgás

A Triton side flex olyan stabilitást képes nyújtani, amelyre biztosan számíthat rendhagyó helyzetekben, mondjuk ha az emeletről kell lecipelni a kerékpárt, vagy felvinni a lakásba a heti bevásárlást.

Marije és barátja a szökőkút vízébe lógatja lábát.

Protézisláb vízálló kivitelben - nem gond

A protézislábnak sem az édesvíz, sem a tengervíz, de még a klóros víz sem árt. A felhasznált minőségi alapanyagok és bevonatok gondoskodnak a protézisláb vízállóságáról. Ússzon, zuhanyozzon. Tegye próbára!

Ottobock protézisláb portfolió

Több mint protézisláb. A biztonságérzet alapja.

A protézisláb a sikeres protézis ellátás egyik meghatározó eleme. Tudjon meg többet az Ottobock protézisláb kínálatáról és ismerje meg a kiválasztási szempontokat, amelyeket ortopédiai műszerészeink mérlegelnek.

Bővebben

Járás egyenetlen talajon Triton side flex protézislábbal

Járás egyenetlen talajon és akadályleküzdés

A Triton side flex könnyedén és gyorsan alkalmazkodik a változó talajviszonyokhoz és talajegyenetlenségekhez, Teljes figyelmét a tájnak és környezetének szentelheti séta közben.

Állás egy lábon Triton side flex protézislábbal

Biztonságos és kényelmes állás akár egy lábon is

A Triton side flex protézisláb oldalirányú rugalmassága olyan stabilitást nyújt, amely emeléskor is biztonságos alapot jelent használója számára. Bátran bízzon meg a protézislábban!

Letölthető anyagok

Triton side flex protézisláb

Termékinformáció