SiOCX combtok

Kényelemre tervezveElőnyök

Maximális mozgásszabadság a SiOCX protézissel

Maximális mozgásszabadság

A protézistok hajlékony és rugalmas szilikonpereme tökéletesen igazodik a mozdulataihoz. Maximális mozgásszabadságot élvezhet, amelyet tovább növel a külső protézistok ergonomikus kialakítása.

Kényelem a SiOCX rendszerrel

Még több környezeti inger

A keretes kialakítású protézistoknak köszönhetően közvetlenebb módon érik a környezeti ingerek. Például sokkal jobban érzékeli az ülőbútorok felületét, ami biztonságosabb ülőhelyzetet tesz lehetővé, különösen a keskeny ülőfelületeken. Más környezeti hatások is észlelhetővé válnak, például a nadrágzsebben lévő tárgyak vagy az érintés.

A SiOCX combtok nyújtotta rugalmasság

Megbízható tapadás

A belső lágytok orvosi minőségű szilikonból készül, amely optimális, megbízható tapadást biztosít a protézistok és a csonk között. A belső és a külső szénszálas tok közötti szilárd kapcsolatról csavarok gondoskodnak. Mindez a protézis biztonságos viseletét és optimális erőátvitelt tesz lehetővé.

SiOCX combtok

Kényelmes ülőhelyzet

A combamputáltaknak szánt SiOCX protézistok hátsó részén Dyneema anyagból készült rugalmas rögzítési pontok találhatóak, amelyek biztosítják a kényelmes ülőhelyzetet. Ezek a részek megakadályozzák, hogy leüléskor a protézistok elforduljon, így nem kerül levegő a csonk és a protézistok közé. Ugyanez vonatkozik a keretes kialakítású SiOCX PRO protézistokra, mely a nagyobb rugalmas területeknek köszönhetően még jobban alkalmazkodik az ülőhelyzethez.