Futóprotézisek

Futóprotézis szabadidős és professzionális sportolók számáraElőnyök

John fut a tengerparton a sport protézisrendszerrel

Nagy igénybevételhez fejlesztve

A sport protézisekkel szemben magasak az elvárások. Legyen ellenálló, ugyanakkor könnyű és kompakt. A térdízület nagy terhelésnek van kitéve, mivel a protézisre ható erők futás alatt nagyobbak, mint járás során.

Andor 3S80 protézissel egyenetlen terepen fut

Optimális lengésfázis

A 3S80 Sport térdízületen az Ottobock által szabadalmaztatott speciális hidraulika módosított formáját alkalmazzák. Egy különleges lengésfázisú kontroll jellemzi, mely optimálisan alkalmazkodik a futáshoz.

A nyújtás a bemelegítés része János számára

Nyújtás és bemelegítés

Sok sportoló számára a nyújtás a napi rutin része, akár az izmok védelme, akár pusztán a pihenés céljából. A 3S80 Sport térdízületet beépített zárral látták el, amelynek működése egyszerű.

Az 1E90 Sprinter egyedi keménységének köszönhető tökéletes energia-visszaadás

Dinamikus energia-visszaadás

Az 1E90 Sprinter karbonszálas protézisláb kiváló energia-visszaadó képességgel rendelkezik, így a futás kevesebb energiát igényel. Alkalmazkodva a felhasználó testsúlyához hat különböző keménységi változatban rendelhető.

János futópályán fut protézissel

Terepen és futópályán

A változatos felépítésnek köszönhetően a protézis különböző terepeken is jól használható: ideális parkban végzett kocogáshoz és futópályán való gyors sprintekhez is. Kétféle futófelülettel rendelhető, amelyek könnyen cserélhetők.

A sportprotézis az atlétikához kapcsolódó szinte valamennyi sportágat támogatja

Különböző fajta sportok

Kocogáshoz, sprinteléshez, ugráshoz vagy nordic walkinghoz. Az atlétikához és a futáshoz kapcsolódó különféle sportágak gyakorlása válik lehetővé.