3R60 térdízület

Két hidraulikus egység által vezérelt természetes és harmonikus mozgásElőnyök

Könnyed járás

Az állásfázis során létrejött kontrollált enyhe hajlítás enyhíti a két végtagot érő terhelést. A csonkra, a medencére és a gerincre ható erők csökkentése lehetővé teszi a fiziológiás járáskép megközelítését.

Megnövelt mozgásterjedelem

Kis súly és a 175°-os maximális mozgásterjedelem a nagyobb szabadság érdekében – különösen hasznos, ha autóba kell beszállni vagy kis helyen – például vonaton – kell helyet foglalni.

Kisebb botlásveszély

Köszönhetően a többtengelyes ízületi kialakításnak, a protézis gyorsabban hajlik lendítés során, hatékonyan csökkentve a botlásveszélyt.

Séta lejtőn

Egy ún. yielding - funkciónak köszönhetően kényelmes járást biztosít nagy biztonság mellett, még egyenetlen talajviszonyok között, vagy akár 10°-os lejtőn is.

Változó járássebesség

A lengésfázis egyszerű vezérlése és a protézis szinte természetes mozgása harmonikus, természetes járásmintát eredményez még különböző járássebességnél is.

3R60 Pro térdízület

A 3R60 Pro ugyanazon az elven alapul, mint a 3R60 EBS, de műszaki paramétereiben eltér attól.

A 3R60 Pro kisebb és könnyebb, mint a 3R60 EBS, és legfeljebb 75 kg testsúlyú felhasználó számára megfelelő.

Optimális kombináció

A karbonszálból készült Trias protézisláb kiváló minőségű, ellenálló, mindennapos használatban bizonyított a közepes aktivitású felhasználók számára. Háromszög alakú, hajlított formája hasonló az emberi láb anatómiájához, kiemelkedő példát mutatva arra, hogyan tükröződnek vissza a természet megoldásai az ortopédtechnológiában. A sarok és az előláb az emberi láb boltíves szerkezetét utánozza.

Működési elv

A sarok leérkezésének hatása finoman csillapított, amelyet fiziológiás átgördülés követ. A rendszerben a sarok leérkezésekor tárolódó energia a lábujjak elrugaszkodásakor adódik vissza. Biztonságos, kontrollált, energiatakarékos mozgásformák növelik a felhasználó bizalmát a protézisben. A protézisláb alkalmazkodik a különböző járássebességekhez és az egyenetlen talajhoz a kényelem megőrzése mellett, miközben egyidejűleg csökkenti az egészséges végtagot érő terhelést.

A normál változat mellett (10 mm-es sarokmagasság) a Trias kozmetikai borítás keskeny változatban is kapható (20 mm-es sarokmagasság). Ez lehetővé teszi, hogy többféle cipő használatát.

Műszaki információ

Jellemzők  
Aktivitási szint 2-3
Páciens max. testsúlya 3R60 EBS - 125kg / 3R60 pro - 75kg
Súly 3R60 - 845g / 3R60-pro – 770g
Maximális mozgásterjedelem 175°

Letölthető anyagok

3R60

Termékinformáció

3R60

Műszaki információ

3R60 EBS

Infóanyag