Taleo Side FlexElőnyök

Péter rögzíti a vitorlást.

Biztonságos teljes felületű érintkezés a talajjal

A protézisláb biztosítja a biztonságos, talajjal történő érintkezést — akkor is, ha egyenetlen felületen vagy oldalirányú lejtőn áll vagy sétál. Teljes mértékben környezetére koncentrálhat.

Péter a kertben tollasozik a lányaival.

Csökkentett oldalirányú terhelés

Gyakran irritáló lehet az oldalirányú terhelés a protézistokon belül. A talajhoz történő kivételes oldalirányú adaptációnak köszönhetően a Taleo Side Flex hozzájárul az irritáció csökkenéséhez.

Péter vitorlázáshoz készülődik.

Nagyobb mozgásszabadság a mindennapokban

Akár zárt térben, akár mozgó felületen áll/ jár, a Taleo Side Flex protézisláb egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy kevesebb kompenzáló mozdulattal tegye. Mindig stabilan állhat a lábán!

Péter leteríti lányaival a piknik takarót.

Kényelem és fokozott biztonságérzet

A hagyományos, osztott rugós karbonszálas protézislábakkal összehasonlítva a Taleo Side Flex a sarok talajfogása után azonnal nagy mértékben alkalmazkodik az oldalirányú lejtőkhöz és az egyenetlen talajhoz. Ez pozitív hatással van a komfort- és biztonságérzetre.

Péter kihasználja a protézis vízállóságát.

A vizes környezet sincs tiltólistán

A Taleo Side Flex ellenáll az édesvíznek, a tengervíznek és a klóros víznek is, így zuhanyozhat, úszhat vagy nedves környezetben dolgozhat vele. A kozmetikai burkolat nyílásai megakadályozzák a víz összegyűlését a protézisben.

Protézisláb portfolió az Ottobock-nál

Több mint protézisláb. A biztonságérzet alapja.

A sikeres protézis ellátás a megfelelő protézisláb kiválasztásán is múlik. Olvassa el tájékoztató anyagunkat a protézislábakról és ismerje meg kínálatunkat és a kiválasztási szempontokat, amelyeket ortopédiai műszerészeink mérlegelnek.

Bővebben

Működés

Az új oldalirányú rugalmasság

Új oldalirányú rugalmasság

A hagyományos protézislábak csak kis mértékben alkalmazkodnak az oldalirányú lejtőkhöz a sarok talajfogása során. Ezek a lábak kizárólag később adaptálódnak jobban, amikor a protézisláb elülső részén fokozódik a terhelés, a maximum adaptáció a támaszfázis végén jön létre. A Taleo Side Flex a sarok talajfogása után rögtön nagy mértékben alkalmazkodik az oldalirányú lejtőkhöz és az egyenetlen talajhoz. Ez pozitív hatással van a felhasználó kényelmére és biztonságára.

Letölthető anyagok

1C58 Taleo Side Flex

Termékinformáció