Lábprotézisek

Bízza rá magát az Ottobock modern protéziseire. Elkötelezetten segítjük mozgásképességének javulását. Az Ottobock modern protézisei lehetővé teszik mobilitása megőrzését vagy helyreállítását. Számunkra a legfőbb prioritás, hogy pácienseink hivatásuk gyakorlásában, a hétköznapokban és szabad idejükben önálló életet élhessenek. Munkatársaink professzionális segítségére és az Ottobock által kialakított biztonságos struktúrákra bátran támaszkodhatnak.


Genium X3 felhasználó sportolás közben

Éljen teljes életet - Genium X3

A legújabb technológiai megoldásoknak és vívmányoknak köszönhetően a Genium X3 intelligens módon reagál a legkülönfélébb hétköznapi helyzetekre, legyen szó lassú vagy gyors sétáról, váltott lábú lépcsőzésről, akadályokon való áthaladásról, hátrafelé járásról.

Triton protézisláb

Harmony vákuumrendszer

Ismerje meg a Harmony egyedi vákuumrendszert, amely gondoskodik a protézisláb és a csonk biztonságos egymáshoz rögzítéséről, valamint stabilizálja a csonk formáját és körméretét az optimális terhelés érdekében.A nagy tapadás a protézis irányíthatóságát is növeli.

Töltés bárhol, bármikor

Az új USB töltő adapter a szabadság élményét kínálja a felhasználóknak, hiszen kompromisszumok nélkül, bárhol és bármikor feltölthetik segédeszközüket. Használható az Ottobock mechatronikus térdízületekhez (Genium/X3, C-Leg, Kenevo), C-Brace, Meridium és a Myoelektromos protéziskezekhez beleértve a bebionic protéziskezet is.

Megvásárolható webáruházunkban: ITT

Tovább

Skeo Sealing liner combamputáltaknak

Liner fogalma és előnyei

A liner egy belső lágytok, amely összefogja a csonk lágyrészeit egy optimálisan terhelhető felszínt létrehozva. Az Ottobock az egyetlen gyártó a piacon, akinek a termékkínálatában3 különböző alapanyagból készülő liner is megtalálható. Bízza a döntést ortopédiai műszerészére!

Tovább