Myoelektromos protézisek: Speedhand termékcsalád

Tárgyak megfogása és megtartásaElőnyök

Akár 300 mm/s fogási sebesség

Rövid reakcióidő

Ezek a protéziskezek maximális sebesség mellett lényegesen gyorsabban nyitnak/zárnak, mint versenytársaik. A 300 mm/s fogási sebesség nagyon gyors reakciót tesz lehetővé.

Fogásstabilizálás beépített szenzorokkal

Biztos tartás

A SensorHand Speed protéziskezek beépített Autograsp funkciója segít megtartani a kicsúszni készülő tárgyakat. Ilyenkor a protézis a másodperc töredéke alatt megnöveli a markolóerőt a biztonságos fogás érdekében.

Különböző tárgyak biztonságos megfogása

Tárgyak megfogása

Protéziskezeink segítségével a legkülönfélébb tárgyakat foghatja meg és tarthatja stabilan a kezében, függetlenül azok súlyától vagy méretétől.

Kikapcsolódás a tóparton

Különböző méretek

A SensorHand Speed és a VariPlus Speed protézisek három méretben kaphatók, külön a férfiak és külön a nők számára. A megfelelő méret kiválasztásával a protéziskéz igazodik viselője testfelépítéséhez.

Sherri DynamicArm karprotézissel használja a SensorHand Speed protézist

Rugalmas alkalmazás

Az amputáció magasságától függetlenül a protéziskéz kompatibilis az összes karprotézis alkatrésszel, ezáltal viselője könnyedén kihasználhatja előnyeit a mindennapi életben.

Funkcionalitás

Betanítás

A protézisviseléshez kapcsolódó betanítás fontos fázisa az első használattal kezdődik. Már a kezdetektől gyógytornász segíti a mozgásminták (pl. étkezés, öltözködés) gyakorlását. Speciális feladatok segítik a protézis helyes pozícionálását, ezáltal az optimális fogóhelyzet elérését. Miután kellő magabiztosságot értek el a protézis használatával kapcsolatban, elkezdődik a működtetésben érintett izmok erősítése. Habszivacs darabok, szívószálak és papírpoharak segítségével feltérképezhető, és begyakorolható, mekkora erővel képes fogni a protézis viselője izomfeszítés segítségével. Gyógytorna szolgáltatásunkról érdeklődjön munkatársainknál.