DynamicArm - Elektronikus felkar protézis

MyoBock_Sherri

Gyors, dinamikus és erőteljes működésÉrdemes tudni

Előnyök

A DynamicArm segít visszailleszkedni a mindennapokba. Az ellátás megvalósíthatóságával kapcsolatban érdeklődjön ortopédiai műszerészénél.

Daniela DynamicArm protéziskézzel narancslevet iszik

Tökéletes segítség

A leggyorsabb és legerősebb protéziskéz a piacon. A SensorHand Speed mozgása háromszor gyorsabb a piacon elérhető többi protéziskéznél – 300 mm/sec.

Az Autograsp szenzor segítségével semmilyen tárgy nem csúszhat ki a kezéből.

Sherri a DynamicArm protéziskézzel bezárja a hütőajtót

Hajlítsa be a könyökét!

A DynamicArm mozgása kétszer gyorsabb a többi elektromos protézis könyökízületénél. Egy pillanat alatt képes teljesen nyújtott állapotból a teljesen hajlított pozíció elérésére.

A könyökízület mozgásának sebessége igazodik az egyén mozgási szándékához, miközben akár 5 kg súlyt képes megemelni. Fixált ízületi helyzetben 22 kg teher megtartására is képes.

A Vario Drive rendszer segítségével a könyök hajlítása és nyújtása igazán harmonikus.

Ivan és a DynamicArm protéziskéz

Természetes és hatékony

A természetes járás során fellépő alkar-lengést vezérlő rendszer elraktározza a kinyújtott kar energiáját és visszaadja a kar hajlításakor.

Sherri és a DynamicArm protéziskéz virágültetés közben

Könnyű pozicionálás bármikor

A DynamicArm könnyen rögzíthető a könyök mozgástartományának bármely pontján anélkül, hogy kiegészítő izomjelet kelljen létrehozni. Kevesebb figyelemre van szükség a rendszer használatához és a természetes testtartás megtartásához.

Ivan a DynamicArm protézisviselő gördeszkájával

Forgassa szabadon tenyerét!

A csuklóforgató egység szintén izomjelekkel vezérelt, nincs szükség az ellenoldali kéz segítségére a pozícionáláshoz.

Karl-Heinz DynamicArm protézisviselő családjával reggelizik

Kellemes érintés

Az egyénileg kialakított tokrendszer (lágy belső tokkal vagy anélkül) remekül illeszkedik és erős kapcsolatot biztosít a bőr és az érzékelők között.

MyoSkin Natural kozmetikai borítás 6 különböző színben

Kozmetikai borítás

Az ajánlott MyoSkin Natural kozmetikai borítás 6 különböző színben rendelhető. A kozmetika mind megjelenésében, mind színében természethű megjelenést biztosít. Ezen kívül védelmet nyújt a kosz és a por ellen.

Axon Bus

Gyors reakció

A rendszer az Axon Bus technológia segítségével rendkívül gyorsan reagál az izomjelekre és létesít kapcsolatot a protéziskar többi elemével.

MyoBock rendszer DynamicArm grafika

Megbízható erő

Nagy teljesítményű líthium-ion akkumulátor látja el energiával a könyökízületet, a csuklóforgató egységet és a protéziskezet.

Terápia

Elengedhetetlen a megfelelő használathoz

Csak megfelelő terápia segítségével sajátítható el a DynamicArm protézisrendszer használata. A terápia szakképzett rehabilitációs team-et igényel, amely magába foglalja a szakorvost, az ortopédiai műszerészt, a gyógytornászt és ergoterapeutát – és természetesen a pácienst és a családtagokat.

A protézisviselő betanítása az eszköz használatára, a sikeres használat alapja. A tökéletes eredmény érdekében egyedi felkészítő terápiára van szükség, amelyet 3 szakaszra bontunk. Alapfunkciók kontrollálása, funkciók közötti gyors váltás begyakorlása és a mindennapi tevékenységekben való részvétel.