bebionic kéz

A leginkább életszerű bionikus kézElőnyök

Önálló motorok

Valamennyi ujjhoz önálló motor tartozik, ezért a kéz mozgatása és a fogás természetes, összehangolt módon történik. A motorok elhelyezésénél a súly optimális eloszlását és a kéz kényelmes használatát tartottuk szem előtt.

Nagy teljesítményű mikroprocesszorok

Az ujjak mozgását nagy teljesítményű mikroprocesszorok felügyelik folyamatosan, ami pontos és megbízható irányítást biztosít a kézmozgások felett.

14 választható fogásminta

A 14 választható fogásmintának és kéztartásnak köszönhetően szinte valamennyi hétköznapi tevékenység könnyedén elvégezhető.

Kifinomult sebességszabályozás

A kifinomult sebességszabályozásnak köszönhetően pontosan kivitelezhetőek az összetett feladatok is. A tojás felvétele vagy a műanyag pohár tartása ugyanolyan egyszerű, mint az üres üdítős doboz összenyomása.

Háromféle csuklóízület

Gyorscsatlakozós, hajlítható és rövidített változatok.

bebalance szoftver

A bebionic myoelektromos kéz bebalance szoftverrel és vezeték nélküli technológiával rendelkezik. Ezeknek köszönhetően a funkciók könnyedén személyre szabhatóak, hogy megfeleljenek az egyéni igényeknek és életvitelnek.

Választható hüvelykujj pozíció

A választható hüvelykujjpozíció és a beépített érzékelő minden eddiginél több fogásminta kivitelezését teszi lehetővé.

Automatikus fogás

Az automatikus fogás azt jelenti, hogy a bebionic kéz észleli, ha a megfogott tárgy kicsúszna használója kezéből és módosítja a fogás erejét.

Behajlítható ujjak

A behajlítható ujjak fiziológiás tartást és rugalmasságot biztosítanak, amivel elkerülhető a protézis sérülése egy esetleges ütközés során.

Teherbíró kialakítás

A bebionic kéz a tartós kialakításnak és a felhasznált korszerű alapanyagoknak köszönhetően elég erős akár 45 kg megtartásához is. Ezért nyugodtan használhatja nehéz tárgyak mozgatásához, vagy támaszkodásra.

Innovatív tenyérkialakítás

Az innovatív tenyérkialakítás védi a bebionic kezet az ütéstől és a sérüléstől. A precízen és igényesen kialakított kozmetikai burkolat igazán csendessé teszi a kezet.

Puha ujjbegyek

A fogás minőségét javítják: a puha ujjbegy és a széles kialakítású hüvelykujj, amelyek a kéz felületét is megnövelik.

Fogásminták

Aktív mutatóujj

Az aktív mutatóujj a bebionic kéz egyedi funkciója, az egyetlen protézis a piacon, amely lehetővé teszi a ravasszal rendelkező otthoni és kerti eszközök, hajszárítók és elektromos szerszámok hatékony használatát. A fogásminta során a kéz megmarkolja a tárgyat, miközben a felhasználó a mutatóujjat megmozdítva működésbe hozza a ravaszt.

Figyelem! A bebionic kezet nem szabad lőfegyverekkel használni.

Henger fogás

A bebionic kéz egyedi henger fogásával gombokat nyomhat meg biztosan. Használhatja vezetés közben például az autó jelzőfényeinek használatakor, liftek működtetéséhez, vagy az otthoni készülékek bekapcsolásához. A henger fogás az öltözködést is megkönnyíti.

Ujjzárás

Az ujjzárás nagyon hasznos vékony tárgyak felemeléséhez és megtartásához. Evés közben használhatja az evőeszközök megfogásához, vagy a fogkefe tartásához. Az ujjzárás segítséget jelent még papírlapok, szórólapok és magazinok felvételénél és megtartásánál.

Fix mutatóujj

Pontosan az, aminek hangzik – kinyújtott mutatóujj. Olyan feladatok végezhetők a fix mutatóujj funkció segítségével, mint az apró gombok megnyomása, gépelés billentyűzeten, vagy csengő használata.

Kampós fogás

Nehezebb tárgyak cipeléséhez a bebionic kéz kampós fogása jelenti a tökéletes megoldást. A biztonságos kampós fogás segítségével a táskától kezdve a nehéz bevásárlókosárig bármit megtarthat.

Kulcsfogás

A kulcsfogás akkor ideális, amikor vékony, lapos tárgyakat, például tányért szeretne vinni. Pontos irányítást biztosít, és lehetővé teszi olyan bonyolult feladatok kivitelezését, mint egy zár kinyitása.

Egérfogás

Ha irodában dolgozik, az internetet böngészi, vagy videójátékokkal játszik az egérfogás funkció optimális megoldást jelent. Ennek az egyedi funkciónak köszönhetően a bebionic az egyetlen olyan kéz, amellyel a számítógép egere használható.

Nyitott tenyér

A nyitott tenyér funkció segítségével természetes módon és biztonságosan egyensúlyozhat a tenyerében tálakat, tányérokat.

Csipesz fogás

A csipesz fogásnál a hüvelykujj és a mutatóujj összezáródik, és hasznos módon lehetővé teszi számos apró tárgy, például kocsikulcs, érme, fedő és toll felvételét és mozgatását.

Erős markolás

Kézfogáskor, labdadobáskor, otthoni és kerti szerszámok használatakor a bebionic rugalmas és erős markolása pontosan a megfelelő erőt biztosítja az adott helyzethez.

Csipesz fogás zárt ujjakkal

A csipesz fogás zárt ujjakkal megbízható fogásminta az apró, finom tárgyak felvételéhez és mozgatásához. A pontos, zárt fogásnál a mutatóujjat és a hüvelykujjat csípteti össze, a többi ujj pedig hajlítva van, a tenyérre zárva.

Csipesz fogás nyitott ujjakkal

A csipesz fogás nyitott ujjakkal szintén az apró tárgyak gyors és pontos felvételére és mozgatására szolgáló, hasznos funkció. Ennél a fogásmintánál a mutatóujjat és a hüvelykujjat csípteti össze, míg a középső, a gyűrűs- és a kisujj nyitva marad.

Neutrális pozíció

Amikor nem használja aktívan a kezet, az ellazult kéztartásnak köszönhetően a bebionic természetes és életszerű hatást nyújt.

Háromujjas fogás

A háromujjas fogás segítségével apró vagy hosszúkás hétköznapi tárgyakat, például kocsikulcsot, érmét, és tollat vehet fel, tarthat meg és mozgathat.