Ottobock protézisek

Az amputáció hatalmas változást jelent, nemcsak az érintettek, hanem hozzátartozójuk életeben is. Az új élethelyzet rengeteg kérdést vett fel - a hivatás, a hétköznapok, a szabadiő és az egész társadalmi környezet új kihívásokat jelent. Az Ottobock több mint, 90 éve a protetikai ellátás élvonalába tartozik. Az általunk készített művégtagok a legmagasabb minőséget képviselik szerte a világon. Korszerű protetikai megoldásaink kielégítik a mindennapi élet során felmerülő igényeket. Mindazonáltal pácienseink aktív együttműködése elengedhetetlen a sikeres rehabilitációhoz.


Karprotézisek

Számunkra a legfőbb prioritás, hogy pácienseink hivatásuk gyakorlásában, a hétkönapokban és szabad idejükben önálló életet élhessenek. Alkar- illetve felkarprotézisek esetén is különböző protézis típusokból választhat.

Tovább

Lábprotézisek

A modern protézisek magas technológiai színvonalú,mindennapi használatra alkalmas termékek, amelyek lehetővé teszik a páciensek számára, hogy hétköznapjaikat a korábban megszokotthoz hasonlóan éljék.

Tovább

Termékek A-Z-ig

Tekintse meg protetikai termékkínálatunkat ABC sorrendben. Ebben a menüpontban a térdízületektől kezdve a protézislábakon át a különböző kiegészítőkig minden protetikai alkotórész megtalálható.

Tovább