Ottobock protézisek

Az Ottobock a kiemelkedő minőségű, csúcstechnológiát képviselő rehabilitációs eszközök gyártója. 100 éve a protetikai ellátás élvonalába tartozunk. Elkötelezetten támogatjuk pácienseinket abban, hogy fenntarthassák, vagy visszanyerjék mozgásszabadságukat. Orvosokkal, gyógytornászokkal és kutatóintézetekkel dolgozunk együtt, szüntelenül bűvítjük szaktudásunkat. Számunkra a minőség a legfőbb érték. Ezt képviseljük termékeinkben és szolgáltatásainkban egyaránt. Ismerjék meg korszerű protetikai megoldásainkat, amelyek kielégítik a mindennapi élet során felmerülő igényeket.


bebionic páciens

Karprotézisek

Számunkra a legfőbb prioritás, hogy pácienseink hivatásuk gyakorlásában, a hétkönapokban és szabad idejükben önálló életet élhessenek. Alkar- illetve felkarprotézisek esetén is különböző protézis típusokból választhat.

Tovább

Kenevo páciens

Lábprotézisek

A modern protézisek magas technológiai színvonalú,mindennapi használatra alkalmas termékek, amelyek lehetővé teszik a páciensek számára, hogy hétköznapjaikat a korábban megszokotthoz hasonlóan éljék.

Tovább

3R60 páciens

Termékek A-tól Z-ig

Tekintse meg protetikai termékkínálatunkat ABC sorrendben. Ebben a menüpontban a térdízületektől kezdve a protézislábakon át a különböző kiegészítőkig minden protetikai alkotórész megtalálható.

Tovább

Ottobock műszerész

Szakembereknek

Látogassanak el legújabb weboldalunkra, ahol kifejezetten szakorvosoknak, gyógytornászoknak, ortopédiai műszerészeknek kínálunk naprakész információkat termékeinkről és szolgáltatásainkról.

Ottobock partneroldal