WalkOn és WalkOn Trimable dinamikus peroneus ortézisekElőnyök

János kutyasétáltatás közben viseli a WalkOn ortézist

Nagyobb biztonság

Megnő a biztonságérzet, ha a WalkOn ortézis támasztja és megemeli a lábat a járás lengés fázisában. Csökken az elesés veszélye, ill. annak az esélye, hogy az előláb elakad a szőnyeg szélében vagy az egyenetlen talajon.

János akár a hóban is sétál WalkOn ortézisével

Természetesebb járás

Az ortézis speciális anyaga sarokra lépéskor eltárolja az energiát, majd elrugaszkodáskor visszaadja. Így a járás természetesebbé válik, függetlenül a járás sebességétől és a felhasználó testsúlyától.

János lépcsőzik a WalkOn ortézissel

Harmonikus mozgás

A WalkOn természetes mozgást biztosít a mindennapokban. Guggolás és lépcsőzés során, természetes módon terhelhető a láb elülső része. Ideális kül- és beltéri használathoz egyaránt.

Könnyű és diszkrét

A WalkOn ortézis könnyű és keskeny kialakítású, diszkréten hordható ruha alatt. A levehető vádlipárnázat és a nyitott sarokrész még kellemesebbé, kényelmesebbé teszi a viseletét. Egyszerű le- és felvétel egy kézzel is.

Hagyományos cipővel használható

Az optimális hatás elérése érdekében fontos a megfelelő cipő kiválasztása: puha, vastag talpú (pl. sport cipő), alacsony szárú, fűzős cipő viselete ajánlott. A WalkOn ortézist úgy célszerű felvenni, hogy először behelyezi az eszközt a cipőbe, majd bebújtatja a lábát.

Erős és tartós

A WalkOn ellenőrzött, magas élettartamú ortézis. Tartósságát tesztek bizonyítják.

Indikáció

  • A peroneusz izmok gyengesége, vagy bénulása, enyhe/közepes spaszticitással (izommerevséggel)
  • A WalkOn beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Olyan pácienseknek ajánlott, akiknek a térdízületi kontrollja kismértékben vagy egyáltalán nem károsodott, és bokaízületükben legfeljebb kisfokú instabilitás észlelhető.
  • Ilyen indikáció gyakran áll fenn stroke vagy traumás agysérülés után, továbbá szklerózis multiplex, idegi eredetű izomsorvadás vagy izolált nervus peroneusz bénulás esetén.

Letölthető anyagok

Walk On

Dinamikus peroneusz ortézis