Manu Neurexa plus csuklóízület pozícionáló ortézisElőnyök

Mozgás gyakorlása

Minél intenzívebb a csukló és a kéz használata, annál hatékonyabb a rehabilitáció. A Manu Neurexa plus ortézissel a mindennapi tevékenységek is könnyebben végezhetőek, ami biztosítja a kéz folyamatos használatát.

Kényelmes viselet

A Manu Neurexa plus könnyű kialakításának és a TriTech alapanyagnak köszönhetően kényelmes viseletet biztosít. Bőrbarát anyaga csökkenti az izzadással járó kellemetlen tüneteket, így az ortézis hosszabb távon is kellemes viselet.

Védi a kezet és a csuklót

Sérülés veszélyes helyzetek bármikor előfordulhatnak, különösen a rehabilitáció elején. Az ortézis védi a kezet és a csuklóízületet a külső hatásoktól, hogy viselője biztonságban érezze magát. Az ortézis használatával javul a kar és a kéz érzékelő képessége..

Egy kézzel is felvehető kalakítás

Speciális kialakításának köszönhetően az ortézis akár önállóan, egy kézzel is felvehető – a páciens egyéni képességeitől függően. Az egyedi adaptálást gyógytornász, segédeszköz forgalmazó vagy ortopédiai műszerész tudja elvégezni.

Manu Neurexa plus + Omo Neurexa plus

Az ortézis hatékonysága növelhető az Omo Neurexa plus funkcionális vállrögzítővel: egymással kombinálva még könnyebb mozgatni a kart, fokozott irányíthatóságot és antispasztikus hatást valósít meg, megakadályozza a kényszertartás kialakulását.

Indikáció

  • Stroke-ot követő hemiplégia
  • A kéz és az alkar izmainak parézise
  • Nyaki porckorong sérv