Epi Forsa Plus teniszkönyök bandázsElőnyök

Fő a megelőzés!

Az Epi Forsa Plus megfelelő és célzott kompressziót fejt ki a könyökízületet körülvevő izomzatra, és így képes a fájdalmat nagymértékben csökkenteni. Az akut panaszok enyhítését követően, az ortézis hordható megelőzésképpen is, sportolás vagy monoton, kézzel végzett tevékenységek végzése közben, amelyek olykor kellemetlen gyulladást is okozhatnak.

Varrásmentes kialakítás

Epi Forsa Plus bőrbarát anyaga kellemes viseletet biztosít, még a fizikai terhelés okozta izzadás esetén is. Az ortézis fejlesztésénél ügyeltünk arra, hogy ne legyenek benne olyan varrások, amelyek mentén a nyomás miatt fájdalmas pontok alakulhatnak ki. Az érzékeny helyeken – főleg a széleknél – érezhetően kényelmesebb viseletet biztosít.

Modern dizájn

Az ortézisek fejlesztésekor a hatékonyság az elsődleges szempont. Ugyanakkor az Epi Forsa Plus esetében a külső megjelenés is kiemelt figyelmet kapott, hiszen preventív céllal alkalmazva, akár hosszú ideig tartó használatra is alkalmas. A modern és tetszetős dizájn szürke árnyalatot kapott, diszkréten viselhető hosszú ujjú ruházat alatt is. Univerzális mérete megkönnyíti a kiválasztást.

Indikáció

  • Epicondylitis lateralis humeri (teniszkönyök)
  • Epicondylitis medialis humeri (golfkönyök)