Elektronikus vezérlésű ortézis-rendszer: E-MAG Active

Az elektronikusan vezérelt E-MAG Active ortézis-rendszer nem csak statikus külső támaszt nyújt, hanem visszaadja a páciensek aktív járásképességét. A járógépet teljesen a páciens egyedi képességeihez és méreteihez lehet adaptálni.

Tovább

FreeWalk térd boka láb ortézis - Járógép

A FreeWalk, állást szabályozó ortézis a térdízület rögzítésével reagál a mozgásra, stabil és biztonságos lépést biztosít.

Tovább

Acro ComforT

Fájdalom, gyulladás vagy ízületi kopás panasza esetén az Acro ComforT stabilizálja a vállízületet, és gátolja a nemkívánt mozdulatokat.

Tovább

Agilium Freestep

Az Agilium Freestep enyhíti a térd ízületi fájdalmait.

Tovább

Agilium Reactive

Az Agilium Reactive klasszikus ortézis a térd osteoarthritisének konzervatív kezeléséhez. Ideális olyan betegek számára, akik térdízületet korrigáló ortézist szeretnének.

Tovább

Epi Forsa Plus

Tenisz-vagy golfkönyök esetén az Epi Forsa Plus az érintett izmok tapadási helyén fellépő fájdalmat hatékonyan képes csökkenteni.

Tovább

Az ortézis különböző eredetű térdpanaszok esetén segít a térdízület stabilizálásában és a fájdalom csökkentésében.

Tovább

Genu Neurexa térdortézis

A Genu Neurexa nagyfokú stabilitást és védelmet biztosít a paretikus páciensek részére. A rehabilitációs tréning során javítja a térdkontrollt, csökkenti a fájdalmat.

Tovább

GoOn

A GoOn segítséget nyújt a bokát mozgató izmok gyengesége esetén. Segít megtartani az előlábat, és járás közben csökkenti a megbotlás kockázatát.

Tovább

Malleo Sensa bokaízületi bandázs

A Malleo Sensa bokaízületi bandázs kellően stabil helyzetben tartja a bokát a sérüléseket vagy a gyulladást követő időszakban.

Tovább

Malleo TriStep bokaízület ortézis-rendszer

A Malleo TriStep multifunkciós ortézis-rendszer igazodik a bokaszalag-sérüléseket követő rehabilitációs folyamat három fázisához.

Tovább

Manu Sensa

Enyhébb csuklóízületi panaszokra javasolt bandázs.

Tovább

Omo Neurexa Plus

Az Omo Neurexa Plus vállortézis viselete ajánlott stroke utáni, illetve a központi vagy a perifériás idegrendszer sérülése utáni diszfunkció esetén. Csökkenti a fájdalmat, fejleszti a tartást.

Tovább

Smartspine alacsony profilú gerincortézis

Az ágyéki gerincszakasz sérülése esetén a merevítő stabilitást biztosít, tehermentesíti az az érintett területet.

Tovább

WalkOn és WalkOn Trimable

A lábszárizom, különösen a peroneusz izmom tartós gyengeségében szenvedő pácienseknek ajánlott gyógyászati segédeszköz.

Tovább