Térd


Agilium Freestep térdortézis

Agilium Freestep

Az Agilium Freestep enyhíti a térd ízületi fájdalmait.

Tovább

Agilium Patella

Agilium Patella

Az Agilium Patella dinamikus recentralizáló funkciójának köszönhetően éppen annyira támasztja a térdkalácsot, amennyire szükséges. Ez biztosítja a térdkalács optimális mozgását a behajlítás és a kinyújtás során anélkül, hogy nőne a nyomás a térd hajlítása közben.

Tovább

Agilium Reactive térdortézis

Agilium Reactive

Az Agilium Reactive klasszikus ortézis a térd osteoarthritisének konzervatív kezeléséhez. Ideális olyan betegek számára, akik térdízületet korrigáló ortézist szeretnének.

Tovább

Genu Arexa stabilizáló ortézis

Genu Arexa

A térdben történt szalagszakadás – például az elülső keresztszalag szakadása – után a Genu Arexa térdortézis segíti a gyógyulási folyamatot, stabilizálja a térdet, megakadályozza a térd nem kívánt mozdulatait.

Tovább

Genu Neurexa térdortézis

Genu Neurexa

A Genu Neurexa nagyfokú stabilitást és védelmet biztosít a paretikus páciensek részére. A rehabilitációs tréning során javítja a térdkontrollt, csökkenti a fájdalmat.

Tovább

E-Mag Active

E-Mag Active

E-Mag Active elektronikusan vezérelt járógép-rendszer alsóvégtagi izmok bénulása esetén

Tovább

Freewalk

Freewalk

A FreeWalk, állást szabályozó ortézis a térdízület rögzítésével reagál a mozgásra, stabil és biztonságos lépést biztosít.

Tovább

Unilaterális térd-boka-láb ortézis

Unilaterális térd-boka-láb ortézis

Az Ottobock unilaterális ortézis rendszere integrált megoldást jelent a lábszár és a comb izmainak parézise vagy paralízise (gyengesége vagy bénulása) esetén.

Tovább