Láb/ boka


Carbon Ankle Seven

Carbon Ankle Seven

A Carbon Ankle Seven karbonszálas rugókkal ultrakönnyű boka-láb ortézisek alakíthatók ki, melyek támogatják a dinamikus járást.

Tovább

GoOn peroneus ortézis

GoOn

A GoOn segítséget nyújt a bokát mozgató izmok gyengesége esetén. Segít megtartani az előlábat, és járás közben csökkenti a megbotlás kockázatát.

Tovább

Járótalpas bokarögzítő: Infinity Air Walker

Infinity Air Walker

Az Infinity Air Walker bokaortézis a láb, illetve a boka sérülése utáni alkalmazásra szolgál. A szalag-, ín- vagy lágyszöveti sérülésektől kezdve a láb töréséig sokféle esetben kínál terápiás lehetőséget.

Tovább

Malleo Sensa bokaízület bandázs pelottákkal

Malleo Sensa

A Malleo Sensa bokaízületi bandázs kellően stabil helyzetben tartja a bokát a sérüléseket vagy a gyulladást követő időszakban.

Tovább

Malleo TriStep bokaízület ortézis

Malleo TriStep

A Malleo TriStep multifunkciós ortézis-rendszer igazodik a bokaszalag-sérüléseket követő rehabilitációs folyamat három fázisához.

Tovább

Nexgear Tango boka-láb ortézis

Nexgear Tango - boka-láb ortézis

Dinamikus járás Nexgear Tango bokaízülettel! Mozdulatai gördülékenyek és folyamatosak lesznek –még akkor is ha lábszárizomzat-bénulásban szenved.

Tovább

Sarok-tehermentesítő ortézis

Sarok-tehermentesítő ortézis

Nyerje vissza a lehető leggyorsabban mozgásképességét sarokcsonttörés után: egy bevált ortézis, amelyben a sarok tehermentesített pozícióban gyógyulhat.

Tovább

WalkOn peroneusz ortézis

WalkOn/WalkOn Trimable

A lábszárizom, különösen a peroneusz izmom tartós gyengeségében szenvedő pácienseknek ajánlott gyógyászati segédeszköz.

Tovább