Ortézisek és bandázsok

Az ortézisek krónikus betegségek, szalagok, ízületi és csontsérülések esetén védik, tehermentesítik vagy éppen stabilizálják a sérült testrészt, amellyel segítik a gyógyulást. Az Ottobock innovatív alapanyagokból készült termékei funkcionalitásukban és dizájnban is megállják a helyüket. Évekig tartó fejlesztések és szakorvosokkal, valamint gyógytornászokkal való együttműködés előzi meg az eszközök piacra kerülését.


Ottobock Mobilitás Központ

Ottobock Mobilitás Központ

Folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét. Budapesten a 13. kerület Tatai út 74. szám alatti központunkban ortézisek széles választékát találják. Keressék fel mozgásszervi rehabilitációs szakrendeléseinket is.

Kapcsolat

Fájó testrész

Érintett testrész kiválasztása

Kérjük válassza ki, egészségügyi problémája a test mely területét érinti. A testtájakon található kék pontokra kattintva megtekintheti az ajánlott ortéziseink kínálatát. A weboldalon nem szerepel a teljes portfoliónk, de folyamatosan fejlesztjük az elérhető termékek körét.

Kattintson és válassza ki ortézisét

https://www.ottobock-shop.hu

Vásároljon webáruházunkban

Elindítottuk online webáruházunkat! Népszerű térdvédőinket, boka ortéziseinket vagy vállrögzítőinket gyorsan, biztonságosan, kényelmesen, akár otthonról is megrendelhetik. Rendelhető termékeinket folyamatosan bővítjük.

Ugrás az online shop oldalára

Genu Neurexa felhasználó

Genu Neurexa térdortézis

A Genu Neurexa hiperextenzió gátlóval ellátott térdortézisünk nemcsak fxálja a patellát a megfelelő pozícióban, de megelőzi a nem akaratlagos térdmozgásokat is. Ismerjék meg a stroke-on átesett páciensek szükségleteihez igazodó láb-, térd- és vállortéziseinket.

Genu Neurexa

Smartspine gerincortézis

Smartspine gerincortézis

A Smartspine alacsony profilú ágyék-keresztcsont ortézisünk az ágyéki gerincszakasz sérülése esetén megfelelő stabilitást biztosít, tehermentesíti az az érintett területet. Speciális görgős rögzítése maximalizálja az alhas tájéki kompressziót és tökéletes kényelmet biztosít használója számára. Tovább a termékhez

Malleo Sensa bokabandázs

Malleo Sensa bokaízületi bandázs

A Malleo Sensa bandázs stabil helyzetben tartja a bokát a sérüléseket vagy gyulladást követő időszakban. Segít csökkenteni a fájdalmat és stabilizálni az ízületet, miközben megőrzi a mozgás szabadságát. Anyaga innovatív, 3D anyagból készült, Technogel anatómiai párnákkal a megfelelő helyen.Malleo Sensa