Ortézisek és bandázsok

Az ortézisek krónikus betegségek, szalagok, ízületi és csontsérülések esetén védik, tehermentesítik vagy éppen stabilizálják a sérült testrészt, amellyel segítik a gyógyulást. Az Ottobock innovatív alapanyagokból készült termékei funkcionalitásukban és dizájnban is megállják a helyüket. Évekig tartó fejlesztések és szakorvosokkal, valamint gyógytornászokkal való együttműködés előzi meg az eszközök piacra kerülését.


Genu Neurexa térdortézis

A Genu Neurexa hiperextenzió gátlóval ellátott térdortézisünk nemcsak fxálja a patellát a megfelelő pozícióban, de megelőzi a nem akaratlagos térdmozgásokat is. Ismerjék meg a stroke-on átesett páciensek szükségleteihez igazodó láb-, térd- és vállortéziseinket.

Genu Neurexa

Malleo Sensa bokaízületi bandázs

A Malleo Sensa banázs stabil helyzetben tartja a bokát a sérüléseket vagy gyulladást követő időszakban. Segít csökkenteni a fájdalmat és stabilizálni az ízületet, miközben megőrzi a mozgás szabadságát.

Malleo Sensa

Ottobock Mobilitás Központ

A páciensek igényeit szem előtt tartva folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét. Budapesten a 13. kerület Tatai út 74. szám alatti központunkban ortézisek széles választékát találják. Keressék fel mozgásszervi rehabilitációs szakrendeléseinket.

Kapcsolat