Ellátásaink

Központunkban a legmodernebb technológiával felszerelt ortopédiai műhely és gyógyászati szaküzlet működik. A páciensek igényeit szem előtt tartva folyamatosan bővítjük szolgáltatásaink körét. Kérjük, válassza ki, milyen termékkörről vagy melyik szolgáltatásunkról szeretne többet megtudni.

A láb protetikai ellátása

Lábprotézisek

Szakterületünk magába foglalja kiváló végleges protézisek készítését bármilyen amputációs szint esetén. Vízálló protézisek, sport protézisek, szilikon protézisek, aktív vákuumos, passzív vákuumos protézisek mind mind megtalálhatóak kínálatunkban.

Tovább

A kar protetikai ellátása

Karprotézisek

Legyen szó erőkifejtést követelő vagy szennyeződéssel járó tevékenységekről: karprotéziseink megbízható megoldást jelentenek. Készítünk egyedi mechanikus, ill. modern myoelektromos karprotéziseket, kozmetikai protéziseket és szilikon pótlásokat is.

Tovább

Avantgarde kerekesszékben ülő hölgy

Kerekesszékek

Manuális és elektromos kerekesszékeink, gyermek rehabilitációs eszközeink, ültető- és állítórendszereinkt, sport kerekesszékeink megkönnyítik a páciensek számára a mindennapokat és hozzájárulnak aktivitásuk helyreállításához.

Tovább

Ortézisek

Méretsorozatos és egyedi gyártású ortézisek széles választéka megtalálható a Mobilitás Központban található szaküzletünkben, ahol a megfelelő méret kiválasztásában, adaptálásában, gyártásában munkatársaink készséggel segítenek. Bővebb információ a termékekről az alábbi linken olvasható.

Tovább

stroke terápiás eszköz

Stroke terápia

Speciális gyógyászati és terápiás eszközeink hozzájárulnak az aktivitás helyreállításához és javítják a páciensek életminőségét. Munkatársaink segítenek az optimális segédeszköz kiválasztásában és adaptálásában. Lehetőség van szakorvosi és gyógytornásszal való konzultációra.

Tovább

Kerekesszék javítás

Mobilitás Központunkban jól felszerelt műhellyel rendelkezünk, ahol gyakorlott szerviztechnikusaink végzik a gyógyászati segédeszközök karbantartását. Javítási igény esetén, illetve további információért keressék munkatársainkat: 06-1/451 10 59 telefonszámon vagy a szerviz@remove-this.ottobock.hu email címen.

Tovább