Elkötelezetten segítjük mozgásképességének javulását

  • Rehabilitációs szakembereink személyre szabott rehabilitációs programot állítanak össze. Bízza rá magát szakembereinkre!
  • A magas technológiai színvonalat képviselő termékek és a magyar szakemberek tapasztala együtt mindenre képes.
  • Korszerűen, igényesen kialakított környezetben fogadjuk pácienseinket..
  • Tapasztalni fogja, hogy ellátásának köszönhetően egyre szabadabban mozoghat. Fejlődését pontosan dokumentáljuk, hogy Ön is nyomon követhesse az eredményeket.

Ellátás a Mobilitás Központban

Szolgáltatásaink

Kérjük, válassza ki, a Mobilitás Központ melyik szolgáltatása, vagy termékköre érdekli, melyikről szeretne többet megtudni.

Szerviz Ottobock

Kerekesszékes szervíz

Kerekesszékeknél a 12 hónapos garanciaidő lejárta után a kihordási idő végéig javítható az eszköz. A javítások történhetnek műhelyünkben, de a páciensek otthonában is. Keressenek minket a szerviz@remove-this.ottobock.hu email címen, vagy a 06 1/4511020 telefonszámon.

Tovább

mozgásszervi rehabilitációs rendelés a Mobilitás Központban

Szakorvosi rendelések

A mozgásszervi rehabilitációs rendelésekre előzetesen telefonos bejelentkezés szükséges. Rendelési idő: Dr. Thomka Magdolna: szerda 14.00-16.00; Dr. Komporály Éva: hétfő 10.00-16.00.

Bővebben

Mobilitás Központ

Munkatársaink

Üdvözöljük az Ottobock magyarországi központjában! Ismerje meg munkatársainkat, filozófiánkat és központunkat.

Fogadja el meghívásunkat központunkba

rehabilitációs team

Eü-i szakembereknek szóló weboldalunk

Gyógyászati segédeszközeink a rehabilitáció fontos részét képezik. Ha Ön a rehabilitációban érintett orvos, gyógytornász vagy egyéb egészségügyi szakember, kérjük látogasson el weboldalunkra és böngésszen protetikai megoldásaink között.

Ottobock partneroldal

online shop ottobock

Ottobock webáruház

Elindítottuk webáruházunkat! Népszerű térdvédőinket, boka ortéziseinket vagy vállrögzítőinket kényelmesen, akár otthonról is megrendelhetik.

Webáruház