Elkötelezetten segítjük mozgásképességének javulását

  • Rehabilitációs szakembereink személyre szabott rehabilitációs programot állítanak össze. Bízza rá magát szakembereinkre!
  • A magas technológiai színvonalat képviselő termékek és a magyar szakemberek tapasztala együtt mindenre képes.
  • Korszerűen, igényesen kialakított környezetben fogadjuk pácienseinket..
  • Tapasztalni fogja, hogy ellátásának köszönhetően egyre szabadabban mozoghat. Fejlődését pontosan dokumentáljuk, hogy Ön is nyomon követhesse az eredményeket.

Szolgáltatásaink

Kérjük, válassza ki, a Mobilitás Központ melyik szolgáltatása, vagy termékköre érdekli, melyikről szeretne többet megtudni.

Kerekesszékes szervíz

Kerekesszékeknél a 12 hónapos garanciaidő lejárta után a kihordási idő végéig javítható az eszköz. A javítások történhetnek műhelyünkben, de a páciensek otthonában is. Keressenek minket a szerviz@remove-this.ottobock.hu email címen, vagy a 06 1/4511020 telefonszámon.

Tovább

Szakorvosi rendelések

A mozgásszervi rehabilitációs rendelésekre előzetesen telefonos bejelentkezés szükséges. Rendelési idő: Dr. Kun Zsuzsanna: kedd 9.00-12.00; Dr. Thomka Magdolna: szerda 14.00-16.00; Dr. Komporály Éva: csütörtök 11.00-14.00.

Tovább

Gyógytorna

Előzetesen telefonos bejelentkezés alapján Báthori Katalin gyógytornász keddenként délután várja a pácienseket központunkban. Bejelentkezés a 1/4511020 központi telefonszámon lehetséges.

Tovább

Munkatársaink

Üdvözöljük az Ottobock magyarországi központjában! Ismerje meg munkatársainkat, filozófiánkat és központunkat.

Fogadja el meghívásunkat központunkba

Nemzetközi hálózatunk

A budapesti központ az Ottobock rehabilitációs központok nemzetközi hálózatának tagja. Világszerte több mint 130 a miénkhez hasonló központ működik.

Tovább