Elkötelezetten segítjük mozgásképességének javulását

  • Rehabilitációs szakembereink személyre szabott rehabilitációs programot állítanak össze. Bízza rá magát szakembereinkre!
  • A magas technológiai színvonalat képviselő termékek és a magyar szakemberek tapasztala együtt mindenre képes.
  • Korszerűen, igényesen kialakított környezetben fogadjuk pácienseinket..
  • Tapasztalni fogja, hogy ellátásának köszönhetően egyre szabadabban mozoghat. Fejlődését pontosan dokumentáljuk, hogy Ön is nyomon követhesse az eredményeket.

Szolgáltatásaink

Kérjük, válassza ki, a Mobilitás Központ melyik szolgáltatása, vagy termékköre érdekli, melyikről szeretne többet megtudni.

Kerekesszékes szervíz

Kerekesszékeknél a 12 hónapos garanciaidő lejárta után a kihordási idő végéig javítható az eszköz. A javítások történhetnek műhelyünkben, de a páciensek otthonában is. Keressenek minket a szerviz@remove-this.ottobock.hu email címen, vagy a 06 1/4511020 telefonszámon.

Tovább

Szakorvosi rendelések

A mozgásszervi rehabilitációs rendelésekre előzetesen telefonos bejelentkezés szükséges. Rendelési idő: Dr. Kun Zsuzsanna: kedd 9.00-12.00; Dr. Thomka Magdolna: szerda 14.00-16.00; Dr. Komporály Éva: csütörtök 10.00-16.00.

Bővebben

Gyógytorna

Előzetesen telefonos bejelentkezés alapján Báthori Katalin gyógytornász keddenként délután várja a pácienseket központunkban. Bejelentkezés a 1/4511020 központi telefonszámon lehetséges.

Tovább

Munkatársaink

Üdvözöljük az Ottobock magyarországi központjában! Ismerje meg munkatársainkat, filozófiánkat és központunkat.

Fogadja el meghívásunkat központunkba

Ottobock webáruház

Elindítottuk webáruházunkat! Népszerű térdvédőinket, boka ortéziseinket vagy vállrögzítőinket kényelmesen, akár otthonról is megrendelhetik.

Webáruház