Elkötelezetten segítjük mozgásképességének javulását

  • Rehabilitációs szakembereink személyre szabott rehabilitációs programot állítanak össze. Bízza rá magát szakembereinkre!
  • A magas technológiai színvonalat képviselő termékek és a magyar szakemberek tapasztala együtt mindenre képes.
  • Korszerűen, igényesen kialakított környezetben fogadjuk pácienseinket..
  • Tapasztalni fogja, hogy ellátásának köszönhetően egyre szabadabban mozoghat. Fejlődését pontosan dokumentáljuk, hogy Ön is nyomon követhesse az eredményeket.

Szolgáltatásaink

Kérjük, válassza ki, a Mobilitás Központ melyik szolgáltatása, vagy termékköre érdekli, melyikről szeretne többet megtudni.

Kerekesszékes szervíz

Kerekesszékeknél a 12 hónapos garanciaidő lejárta után a kihordási idő végéig javítható az eszköz. A javítások történhetnek műhelyünkben, de a páciensek otthonában is. Keressenek minket a szerviz@remove-this.ottobock.hu email címen, vagy a 06 1/4511020 telefonszámon.

Tovább

Szakorvosi rendelések

A mozgásszervi rehabilitációs rendelésekre előzetesen telefonos bejelentkezés szükséges. Rendelési idő: Dr. Kun Zsuzsanna: kedd 9.00-12.00; Dr. Thomka Magdolna: szerda 14.00-16.00; Dr. Komporály Éva: csütörtök 10.00-16.00.

Bővebben

Átalakítási munkák

Értesítjük látogatóinkat, hogy 2019. január végéig a Mobilitás Központ épületében átalakítási munkálatok zajlanak. A felújítás alatt az ortopédiai ellátás, a szakorvosi rendelés és a gyógyászati segédeszköz bolt zavartalanul üzemel. Az esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük.

Tovább

Rendkívüli zárvatartás

2019.01.21-25. közötti időszakban a Mobilitás Központ költözés miatt zárva tart, ügyfélfogadásra nincs lehetőség. Kérjük szíves megértésüket! Nyitás: január 28-án, amikor a hétfői nyitvatartásnak megfelelően várjuk kedves pácienseinket.

Kapcsolatfelvétel

Ottobock webáruház

Elindítottuk webáruházunkat! Népszerű térdvédőinket, boka ortéziseinket vagy vállrögzítőinket kényelmesen, akár otthonról is megrendelhetik.

Webáruház