Kimba Neo rehabilitációs gyermekkocsiJó tudni

 Kimba Neo párnák

Puha, kényelmes és biztonságot adó

A párnák anyaga kellemes és puha, megtámasztják a gerincet és használatukkal megelőzhető a felsőtest helytelen tartása. Az állítható pelották még stabilabb tartást biztosítanak a csípőknél, a comboknál és ha szükséges, a fejnél.

Kimba Neo. üés

Mindig ülő helyzetben

Az ülés alkalmazkodik a gyermek testméreteihez. Az ülés magassága, szélessége és mélysége, továbbá a fejtámla és a pelották is a gyermek egyéni igényeihez állíthatók. Az ülés és a lábtámasz szögét is pontosan a gyermek igényei szerint lehet beállítani.

Kimba Neo rugózása

Puha rugózás

A megfelelő rugózás segít a spazmusok megelőzésében. A rugózás kialakításának köszönhetően a gyermekkocsi mozgása egyenletes, könnyebb kormányozni, akár kevésbé sima terepen is.

Trendi Kimba Neo

Szerethető babakocsi

A Kimba Neo tervezésekor, díjnyertes elődjét, a Kimba Spring modellt vettük alapul. Sok felhasználónak tetszik, hogy a Kimbát meglátva az embereknek nem egy speciális igényeket kielégítő rehabilitációs gyermekkocsi jut eszébe. A gyerekeknek különösen tetszenek az új, vidám színek. Annak érdekében, hogy még inkább figyelembe vegyük a gyermekek egyéni igényeit, a Kimba Neo huzata még több színben és anyagban áll rendelkezésre.

Előnyök

A Kimba Neo ülésdöntése

Ülésdöntés

Az ülés döntését lehetővé tevő mechanizmussal az ülés különböző pozíciókba állítható: Hátradöntve, a gyermek gerincére nehezedő nyomás enyhül, míg az előre döntés működésre készteti a felsőtest izmait. Könnyen döntheti az ülést előre illetve hátra, miközben az egyéb beállítások nem változnak.

A Kimba Neo háttámla döntése

Háttámla döntés

A háttámla a gyermek igényei szerint állítható. Ezzel párhuzamosan, fokozatmentesen állítható a térd és a csípő szöge is. 90 foknál nagyobb és kisebb szögek is beállíthatók.

A Kimba Neo fekvő helyzetben

Fektetés

A Kimba Neo rehabilitációs gyermekkocsiban a gyermek akár el is alhat, hisz a háttámla teljesen vízszintes helyzetbe állítható. Ez megkönnyítheti a mindennapi ápolást is.

Megfordítható ülésegység

Megfordítható ülésegység

A menetirány szerinti ülés könnyen megfordítható. Ez a funkció gyakran hasznos, mikor folyamatos vizuális kontrollra van szükség. Jobban látja a gyermeket, van szemkontaktus és azonnal észlelhető bármilyen probléma.

Terápiás asztal

Terápiás asztal

A terápiás asztal könnyen felhelyezhető és levehető. Nagy segítséget nyújt etetés, ápolás, terápia során és a tálcára játékokat is biztonságosan fel lehet helyezni.

A Kimba Neo párnái

Párnázott huzat

A Kimba Neo új huzatai nemcsak szépek és hívogatóak, hanem fontos terápiás szerepük is van. Pontosan ott támasztják meg a gyermeket, ahol arra szükség van. A gyermek biztonságban érezheti magát a puha és lágy tapintású anyagok között, amelyek ugyanakkor ellenállóak és moshatók. A huzatok különböző divatos színkombinációban készülnek.

Műszaki adatok

Állítható magasságú tolófogantyú a Kimba Neo-n

Állítható magasságú tolófogantyú

Könnyen, egy gombnyomással állítható a tolófogantyú magassága. Az ergomomikus pozíciónak köszönhetően kényelmesen és kisebb energia felhasználással tolható a babakocsi.

A gyorsan összecsukható Kimba Neo

A gyermekkocsi összecsukása

A Kimba Neo könnyen tárolható: A váz két oldalán elhelyezett biztonsági zár kioldásával egyszerűen összecsukhatóvá válik a babakocsi, így könnyen beteheti a csomagtartóba. Az ülést nem szükséges eltávolítani, akár a vázon is maradhat.

Bolygózár a Kimba Neo-n

Bolygózár

Különösen hasznos, ha egyenetlen úton halad: a kerék oldalirányban nem mozdul el. Kezével vagy lábával nyomja előre a zárat. Ekkor a bolygókerék automatikusan a helyére kattan. A kioldáshoz nyomja vissza a zárat.

Megfordítható az ülés a Kimba Neo-n

Az ülés levétele és megfordítása

Az ülés szerszámok nélkül eltávolítható a vázról. Csak nyissa ki az ülés rögzítő adapterét, és emelje ki az ülést. Most már megfordíthatja az ülést, és visszahelyezheti a vázra.

Az ülésdöntés beállítása a Kimba Neo-n

Az ülésdöntés beállítása

A háttámla hátulján található felső tekerőgombot fordítsa el jobbra, majd döntse az ülést a kívánt helyzetbe. Engedje el a tekerőgombot a pozíció rögzítéséhez. Az ülés többi beállítása megmarad. A gyermek így pihenő pozícióba kerül, és a gerincre nehezedő nyomás csökken.

A háttámla dőlésszögének beállítása a Kimba Neo-n

A háttámla dőlésszögének beállítása

Lazítsa meg az alsó tekerőgombot (tekerje balra), amíg a háttámlát szabadon nem lehet mozgatni. Állítsa be a háttámlát, majd tekerje vissza a gombot.

Fékek működtetése a Kimba Neo-n

A fékek működtetése

A kerekeket rögzíteni kell, amikor a gyermeket behelyezi a gyermekkocsiba, illetve amikor kiveszi onnan. Lépjen rá a kerekeket rögzítő fékkarra, így a Kimba Neo nem gurulhat el.