Komplex megoldások elektromos kerekesszékhez

Azok számára, akik elektromos kerekesszéket használnak döntő jelentőséggel bír a testreszabott megoldások megtalálása. Minden felhasználónak a saját környezetéhez igazított egyedi felszereltségű eszközre van szüksége. A különböző elektromos funkciók megkönnyítik a mindennapokat anélkül, hogy a biztonságérzet csorbulna. Szakértelmünknek és sok éves tapasztalatunknak köszönhetően olyan ellátást javaslunk, amely mind az iskolában, mind a munkában, vagy a szabadidős tevékenységek során a lehető legnagyobb önállóságot nyújtja. A speciális irányítási lehetőségekkel a háztartásban megtalálható elektromos eszközök kezelhetővé válnak (akár az okos telefonok és PC-k is) és hozzájárulnak, hogy a felhasználó aktív részese legyen a társas életnek.

Elkötelezetten támogatjuk pácienseinket a lehetőségek maximális kihasználásában.


C1000 SF

Elektromos kerekesszék állító funkcióval

Az állás sokféle előnnyel jár, de ha álló helyzetben közlekedni is képes kerekesszékével az új lehetőségeket nyit meg. A mozgáskorlátozott emberek számára hatalmas szabadságot jelent ha a mindennapi ügyek intézése során vagy baráti beszélgetés alatt felegyenesedhetnek.

C1000 SF

Kapcsolat Ottobock

Kérdezzék munkatársainkat

Hívjon minket, forduljon hozzánk bizalommal! Legyen bármilyen kérdése ellátásával, az ellátás folyamatával vagy munkatársainkkal kapcsolatban, készséggel válaszolunk. Írjanak nekünk: info@remove-this.ottobock.hu Vagy hívjanak minket a 06-1/451 1020 telefonszámon.

Kapcsolat