Invader

InvaderElőnyök

A versenypályán az Invaderben

Maximális stabilitás

A teljesen merevvázas kerekesszék hegesztett és egyetlen csőből kialakított szerkezet. Még a kerékvilla is egy darabból készült, és a lábtartó is hegeszthető.

Invader fotó1

Egyedi tervezés

A teljesen merev váz optimális használatot, az egyedi kialakítás pedig maximális személyre szabhatóságot biztosít. A váz sportos alakja a rendkívüli szilárdságot alacsony nettó tömeggel ötvözi.

Invader fotó2

Optimális manőverezés

Az Invader rendkívül szilárd, mégis nagyon jól manőverezhető. Ezt minden aktív életvitelű kerekesszékes nagyra értékeli.

Invader fotó3

Nagy és kis méretben

A rugalmas egyedi gyártás a különleges igényeket is kielégíti és az egyéni testméretekhez igazodik. Maximális kényelmet biztosít.

Műszaki adatok

Egyedi rendelésre készül az Invader

Egyedi rendelésre készül

A kerekesszék minden egyes hosszúsági- és szögmérete megfelel a felhasználó kívánságainak. Egyedi méretvétel alapján készül.

Invader fotó4

Alumínium szerkezet

Az alumíniumötvözet 7020 T6 alumíniumból, a legerősebb még hegeszthető alumíniumból készül. Az anyagot méretre vágják, egyedileg hajlítják és hegesztik a váz elkészítéséhez. A kész vázszerkezetet egy 3 fokozatból álló, speciális eljárással finomítják.

Műszaki információ

Műszaki információ  
Minimális ülésmagasság hátul 330 mm
Maximális ülésmagasság elöl/hátul 530 mm
Háttámla magassága 220 mm-tól
Lábszárhossz 250–500 mm
Szélesség
1° dőléssel
3° dőléssel
6° dőléssel

Ülésszélesség + 140 mm
Ülésszélesség + 160 mm
Ülésszélesség + 220 mm
Vázszélesség Egyedi gyártás
Hosszúság lábtartóval/lábtartó nélkül Egyedi méret
Magasság Egyedi méret
Maximális terhelhetőség 120 kg
Súly 7–8 kg

A méretek minden Invader esetén különbözőek, mivel minden egyes kerekesszék méretre készül. Az Invader súlya jellemzően 7 és 8 kg között van 380 mm-es ülésszélesség és 400 mm-es ülésmélység esetén, a választott hátsó kerekektől függően.