Invader

InvaderElőnyök

Maximális stabilitás

A teljesen merevvázas kerekesszék hegesztett és egyetlen csőből kialakított szerkezet. Még a kerékvilla is egy darabból készült, és a lábtartó is hegeszthető.

Egyedi tervezés

A teljesen merev váz optimális használatot, az egyedi kialakítás pedig maximális személyre szabhatóságot biztosít. A váz sportos alakja a rendkívüli szilárdságot alacsony nettó tömeggel ötvözi.

Optimális manőverezés

Az Invader rendkívül szilárd, mégis nagyon jól manőverezhető. Ezt minden aktív életvitelű kerekesszékes nagyra értékeli.

Nagy és kis méretben

A rugalmas egyedi gyártás a különleges igényeket is kielégíti és az egyéni testméretekhez igazodik. Maximális kényelmet biztosít.

Műszaki adatok

Egyedi rendelésre készül

A kerekesszék minden egyes hosszúsági- és szögmérete megfelel a felhasználó kívánságainak. Egyedi méretvétel alapján készül.

Alumínium szerkezet

Az alumíniumötvözet 7020 T6 alumíniumból, a legerősebb még hegeszthető alumíniumból készül. Az anyagot méretre vágják, egyedileg hajlítják és hegesztik a váz elkészítéséhez. A kész vázszerkezetet egy 3 fokozatból álló, speciális eljárással finomítják.

Műszaki információ

Műszaki információ  
Minimális ülésmagasság hátul 330 mm
Maximális ülésmagasság elöl/hátul 530 mm
Háttámla magassága 220 mm-tól
Lábszárhossz 250–500 mm
Szélesség
1° dőléssel
3° dőléssel
6° dőléssel

Ülésszélesség + 140 mm
Ülésszélesség + 160 mm
Ülésszélesség + 220 mm
Vázszélesség Egyedi gyártás
Hosszúság lábtartóval/lábtartó nélkül Egyedi méret
Magasság Egyedi méret
Maximális terhelhetőség 120 kg
Súly 7–8 kg

A méretek minden Invader esetén különbözőek, mivel minden egyes kerekesszék méretre készül. Az Invader súlya jellemzően 7 és 8 kg között van 380 mm-es ülésszélesség és 400 mm-es ülésmélység esetén, a választott hátsó kerekektől függően.