Handbike-ok sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez

Kihívásra tervezveElőnyök

Közösen sportolni

Együtt: közös kerékpártúra úton vagy hegyen-völgyön. Társaságban a kihívásokat is könnyebb teljesíteni.

Fel a hegycsúcsokra

Az eMano 3 elektromos rásegítésének köszönhetően a hegyek többé a gyakorlatlan kerékpárosok számára sem jelentenek legyőzhetetlen akadályt.

Erőnléti edzés

A kitartást igénylő sportok állóképességet és fittséget igényelnek. A megfelelő handbike-kal a kezdetben megtett 5 km-es táv gyorsan 50 km-ré alakul. Az elektromos rásegítésnek köszönhetően az edzés mindig az optimális pulzustartományban marad.

Korlátok legyőzése

A tisztán kézi meghajtású aMano 3R handbike-kal és az eMano elektromos rásegítéssel rendelkező handbike-kal a korlátok a jelen kihívásaivá válnak.

Műszaki adatok

Sebességváltás

A Shimano váltó alapfelszereltség, amely kényelmes sebességváltást tesz lehetővé.

Áttekintés

Az eMano Intuvia kijelzője folyamatosan tájékoztatja használóját az aktuális állapotról. A távolság, a megtett kilométerek, az akkumulátor töltöttségi szintje vagy a hajtási mód – a központi kijelző mindent megmutat. A kijelző még a handbike-on lévő lámpák működtetésére is használható.

Beállítások

A handbike kormánymagassága előre konfigurálható különböző pozíciókba, így az ergonomikus kormány pozíciónak köszönhetően a hosszú távú kerékpározás is élvezhetővé válik.

Semmit sem kell otthon hagyni

A handbike hátuljára egy kattintással felerősíthető csomagtartó doboz helyet biztosít minden hasznos dolognak, amit a túrára szeretne magával vinni.

Műszaki információ

Műszaki információ  
Maximális terhelhetőség 130 kg
Nettó súly aMano 3R Kb. 25 kg*
Nettó súly eMano 3R/3S Kb. 35 kg*
Ülésszélesség 420 mm
Háttámla szélessége 370 mm
Háttámla magassága 570 mm
Ülésmagasság 160 mm
   

* A súlyra vonatkozó adatok a kiválasztott opciók szerint változhatnak.