Aktív és sport kerekesszékek

Aktív élet, sport és szabadidős tevékenységek – nem kell lemondani róla. Csak elhatározás kérdése, hiszen az aktív kerekeszékekkel a lehetőség adott. A könnyű, kiválóan adaptálható, egyénre szabható aktív kerekesszékek növelik a mozgásszabadságot. Könnyebb hajtani, fordulékonyabb és kisebb akadályok leküzdése sem jelent gondot.

Különböző élethelyzetekből a legtöbbet kihozni a jól variálható Avantgarde modellekkel lehet. A robosztus megjelenésű Ventust azok számára fejlesztettük, akik nagyobb igénybevételnek teszik ki kerekesszéküket, de azok sem fognak csalódni benne, akik a felszereltséget és a magas minőségű kiegészítőket tarják fontosnak.

Bármelyik modell mellett is dönt: a biztonság, a kényelem és a modern dizájn adott. Mindent megteszünk pácienseink mozgásszabadságának fenntartásáért.


Handbike kínálatunk

A tisztán kézi meghajtású aMano 3R handbike-kal és az eMano elektromos rásegítéssel rendelkező handbike-kal a korlátok a jelen kihívásaivá válnak. A kitartást igénylő sportok állóképességet és fittséget igényelnek. A megfelelő handbike-kal a kezdetben megtett 5 km-es táv gyorsan 50 km-ré alakul.

Tovább

Sportkerekesszék - Multisport

Legyen szó kosárlabdáról, teniszről vagy táncról, a Multisport ideális választás hobbisportolók számára. A beállítási lehetőségeknek köszönhetően többféle környezetben megállja a helyét és tökéletesen alkalmazkodik használója mozdulataihoz.

Tovább