Aktív és sport kerekesszékek

Aktív élet, sport és szabadidős tevékenységek – nem kell lemondani róla. Csak elhatározás kérdése, hiszen az aktív kerekeszékekkel a lehetőség adott. A könnyű, kiválóan adaptálható, egyénre szabható aktív kerekesszékek növelik a mozgásszabadságot. Könnyebb hajtani, fordulékonyabb és kisebb akadályok leküzdése sem jelent gondot.

Különböző élethelyzetekből a legtöbbet kihozni a jól variálható Avantgarde modellekkel lehet. A robosztus megjelenésű Ventust azok számára fejlesztettük, akik nagyobb igénybevételnek teszik ki kerekesszéküket, de azok sem fognak csalódni benne, akik a felszereltséget és a magas minőségű kiegészítőket tarják fontosnak.

Bármelyik modell mellett is dönt: a biztonság, a kényelem és a modern dizájn adott. Mindent megteszünk pácienseink mozgásszabadságának fenntartásáért.


contact us

Keressék szakértő munkatársainkat

Hívjon minket, forduljon hozzánk bizalommal! Keresse szakértőnket Horváth Gergelyt a +36 (30) 343 3508, gergely.horvath@remove-this.ottobock.com elérhetőségeken.

Praktikus sportkerekesszék

Sportkerekesszék - Multisport

Legyen szó kosárlabdáról, teniszről vagy táncról, a Multisport ideális választás hobbisportolók számára. A beállítási lehetőségeknek köszönhetően többféle környezetben megállja a helyét és tökéletesen alkalmazkodik használója mozdulataihoz.

Tovább