Ottobock kerekesszékek és ültetőrendszerek

Nagyobb szabadság és függetlenség

Egyik erősségünknek tartjuk a páciensek egyedi méretvétel alapján, egyedileg gyártott kerekesszékekkel és ültetőrendszerekkel való ellátását.

Mindannyiunknak vannak álmai, jogos igényei, és olyan hobbija, melyet szenvedélyesen művel. Az Ottobock minden kerekesszék használó számára ideális eszközt kínál. Nagy segítséget jelent munkánkhoz, hogy az eszközök tervezése során a tervezőcsapat munkáját mozgássérült felhasználók is segítik.

Bármelyik modell mellett is dönt: a biztonság, a kényelem és a modern dizájn adott. Mindent megteszünk pácienseink mozgásszabadságának fenntartásáért.


Ottobock kapcsolat

Aktív közösség a Facebook-on

Kövesse az Ottobock Facebook oldalát, amely kifejezetten a kerekesszék használóknak és segítőiknek kínál rengeteg hasznos információt a mindennapokhoz. A Mobilitás a mi kis közösségünk, ami közvetlen lehetőséget ad az eszmecserére.

Mobilitás Facebook oldala

Elektromos kerekesszék Ottobock

Kerekesszékekről általánosságban

Fontosnak tartjuk, hogy szakembereink és a szakorvosok egymással együttműködve közelítsenek a problémákhoz. Ennek révén tudunk részletes információkkal szolgálni kerekesszékének helyes használatával kapcsolatban.

Tovább