Prof. Hans Georg Näder levele ügyfeleinkhez

Kedves Ottobock ügyfelek!

A múlt hét végén az Egészségügyi Világszervezet az új koronavírus által okozott betegség (Covid-19) terjedését világjárványnak minősítette. Jelenleg Európa is a vírusfertőzés egyik központja, de a megbetegedések száma más földrészeken is folyamatosan nő. A koronavírus által okozott krízis új dimenzióba lépett.

A helyzet rendkívül gyorsan változik, és az események előre haladtával egyre nő a bizonytalanság – mindez nemcsak a társadalmunkat, a politikai életet vagy a cégünket érinti, hanem mindannyiunkat személyesen is. Soha nem látott kihívásokkal kell szembenéznünk.

Egészségügyi vállalatként kiemelt felelősséget érzünk felhasználóink és pácienseink iránt. Annak érdekében, hogy működésünket a lehető legjobban tudjuk folytatni, dolgozóink többsége mostantól határozatlan ideig távmunka formájában dolgozik. A képzések, tanfolyamok és megbeszélések lebonyolításához különféle digitális megoldásokat veszünk igénybe.

Elsődleges célkitűzéseink között szerepel, hogy fenntartsuk az emberek biztonságát és képesek maradjunk ügyfeleinket továbbra is kiszolgálni és támogatni.

A helyzet világszerte kritikus – senki nem tudja, hogy mit hoz a jövő. Ezért fontosnak és szükségesnek tartjuk, hogy üzletmenetünk ne álljon le teljesen. Eközben rugalmasan kell reagálnunk az egyes országokban hozott politikai és közigazgatási döntésekre.

Az Ottobock vállalat nemzetközi vezetése és minden egyes munkatársa rendkívül komolyan veszi a munka folytatását, megpróbáljuk megtalálni a helyes utat ezekben a nehéz időkben. Ebbe az is beletartozik, hogy készen kell állnunk a „normális” világba való visszatérésre.

Ha bármilyen kérdése van, vagy támogatásra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a következő címen: info@remove-this.ottobock.com

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy támogatást és segítséget nyújtsunk Önnek!

Ha összefogunk, képesek leszünk szembenézni a kihívással!

Köszönjük támogató hozzáállását és megértését!

Üdvözlettel,

Prof. Hans Georg Näder, elnök, az igazgatótanács elnöke

Philipp Schulte-Noelle, CEO

Oliver Jakobi, CSO