Ottobock Mobilitás Központ szolgáltatásai

Protetikai ellátás az Ottobock-nál

Láb- és karprotézisek

Szakterületünk magába foglalja kiváló végleges protézisek készítését bármilyen amputációs szint esetén. Vízálló protézisek, sport protézisek, szilikon protézisek, aktív vákuumos, passzív vákuumos protézisek is megtalálhatóak kínálatunkban. Felső végtag protetikai ellátások esetén: készítünk egyedi mechanikus, ill. modern myoelektromos karprotéziseket, kozmetikai protéziseket és szilikon pótlásokat is.

Bővebb információ

Elektromos kerekesszék az Ottobock-tól

Kerekesszékes ellátások

Manuális és elektromos kerekesszékeink, gyermek rehabilitációs eszközeink, ültető- és állítórendszereinkt, sport kerekesszékeink megkönnyítik a páciensek számára a mindennapokat és hozzájárulnak aktivitásuk helyreállításához. Szakértő munkatársaink segítenek a megfelelő eszköz és a kiegészítők kiválasztásában és a társadalombiztosítási ügyintézésben.

Bővebb információ

Egyedi gyártási ortézis az Ottobock-tól

Ortézisek és bandázsok

Méretsorozatos és egyedi gyártású ortézisek széles választéka megtalálható központunkban, ahol az ideális modell, méret kiválasztásában, adaptálásában, gyártásában munkatársaink készséggel segítenek. A lábszárizmok/ combizmok részleges vagy teljes bénulása esetén a pácienseknek gyakran szükségük van speciális járássegítő eszközökre, mint a járógépek.

Bővebb információ


Ottobock Magyarországon

Az Ottobock márkanév 1919 óta egyet jelenti az ortopédtechnikai innovációkkal. Elkötelezetten támogatjuk pácienseinket, hogy lábszár protézissel vagy combprotézissel is fenntarthassák, vagy visszanyerjék mozgásszabadságukat. A portfoliónkban található több ezer termékünkkel képesek vagyunk az amputáció után megtalálni azt az ellátási megoldást, amely az Ön számára is ideális. Ortopédiai műszerészeink figyelembe veszik az életkort, aktivitási szintet, fizikai állapotot és olyan művégtagot, rehabilitációs eszközt, javasolnak, amellyel maximális biztonságban érezheti magát.

Az Ottobock Mobilitás Központban (Budapest, 1135 Tatai u. 74.) ortopédtechnikai műhely és gyógyászati segédeszköz bolt is várja az érdeklődőket. Mozgásszervi rehabilitációs szakrendelésünkön lehetőség van a tb támogatott gyógyászati segédeszközök felírására, ill. a nem támogatott rehabilitációs eszközök egyedi méltányossági kérelmének elindítására. Keressék munkatársainkat, válassza Ön is minőségi termékeinket és szolgáltatásainkat!