Aqualine protézisrendszer

Vízálló combprotézis rendszer

Az Aqualine vízálló protézisrendszert használhatja medencében, vízparton vagy zuhany alatt.

Legyen szó klóros, vagy fürdővízről, a nedvesség nem árt ennek a protetikai rendszernek. Megnövelt tapadással a talpán, biztonságban érezheti magát, ha kilép a zuhanyból vagy a medence partján sétál.

Ez a moduláris rendszer ideális mind a térd-alatt, mind a térd-felett amputáltak számára.

Kattintson a képen piros jelekre és ismerje meg a vízálló protézis rendszert részleteiben.

Egyszerű tisztítás

Az alkotóelemek speciális bevonattal rendelkeznek, amely védelmet nyújt a korrózió és a használatból adódó kopás ellen. A galvanizált alkotóelemek tiszta vízzel leöblíthetőek.

Megnövelt stabilitás

Könnyen nyitható és zárható, hogy a térdhajlítás ne jelentsen problémát.

Extra védelem megcsúszás ellen

A megcsúszás veszélyének csökkentése érdekében a protézisláb talpán speciális bordázat található.

Osztott lábujjak

A természethű megjelenéshez a különálló nagy lábujj is hozzájárul. A kialakítás szandál illetve lábujj köztes papucs viseletét is lehetővé teszi a strandon.Érdemes tudni

Vízálló combprotézis rendszer

Megnövelt stabilitás

A 3WR95 Aqua térdízület egyénileg lezárható térdhajlítással rendelkezik, amelyet kifejezetten a vízben való mozgásra terveztünk. Egyetlen kézmozdulattal nyitható és zárható, hogy a térdhajlítás ne jelentsen problémát.

Mindig biztonságban

Az elcsúszás veszélyének csökkentése érdekében a 1WR95 Aqua protézisláb talpát speciális bordázattal látták el. A csúszásgátló megoldásoknak köszönhetően a protézis viselője biztonságosan sétálhat a medence partján, vagy léphet ki a zuhany alól. A protézisláb teljesen vízálló.

Osztott lábujjak

A természetes megjelenéshez a különálló nagy lábujj is hozzájárul. A kialakítás szandál illetve strandpapucs viseletét is lehetővé teszi nyáron.

Egyszerű tisztítás

Az alkotóelemek speciális bevonattal rendelkeznek, amely védelmet nyújt a korrózió és a használatból adódó kopás ellen, így egyaránt használható sós és édes vízben. A galvanizált alkotóelemek tiszta vízzel leöblíthetőek.