SiOCX combtok

Kényelemre tervezve

Tökéletes mozgásszabadság és maximális kényelem

Protézishasználók pontosan tudják, mennyire fontos a kényelmes viselet és a protézis kontrollálhatósága.

A combamputált pácienseknek szánt SiOCX protézistok zárt és könnyített keretes külső tokkal, valamint különböző színű belső lágytokokkal kapható, optimális higiéniát és tapadást biztosít, emellett járás és ülés közben egyaránt kényelmes a viselete. Ráadásul nyitott tok esetén több környezeti inger éri a protézis viselőjét. A bőrbarát, innovatív anyagok – például az orvosi szilikon, a szénszálas anyagok és a rugalmas Dyneema szövet – ötvözete maximális kényelmet, higiéniát és funkcionalitást tesz lehetővé. Próbálja ki, hogyan javítja a mindennapok életminőségét a kényelmes ülés, a protézistokon belül tapasztalható optimális tapadás, valamint a csonk érzékeny területeinek hatékony védelme.

Illeszkedés és funkcionalitás

A tok elmozdulását elkerülendő a belső tok egy speciális orvosi szilikonból készül, amely az egyedi méretvételnek köszönhetően optmálisan illeszkedik a csonkhoz. A külső kerettok speciális csavarokkal illeszkedik a belső tokhoz, növelve a tok biztonságát és irányíthatóságát.

Kényelem mindenek felett

Gyakori probléma protézisviselőknél a teherviselő pontokon kialakuló fájdalom. Ennek ellensúlyozására fejlesztettük ki ezt a minden esetben egyedileg készülő speciális belső tokot, amelyik külön kérésre a fájdalmas pontokon extra párnázatot kap.

Higiénia és egyszerűség

A speciális szilikon belső lágytok csökkenti az izzadást és megkönnyíti a mindennapos tisztálkodást. Különleges anyaga hipoallergén és légáteresztő.

Kényelmes ülőhelyzet

Gondolva arra, hogy a nap során rengeteg időt töltünk ülő testhelyzetben, a tokot is úgy alakítottuk ki, hogy ebben a pozícióban is maximális kényelmet biztosítson viselője számára. A SIOCX PRO combtok rugalmas hátsó fala egyedülálló kényelmet nyújt a protézisviselóknek. Tegye próbára!Előnyök

Maximális mozgásszabadság

A protézistok hajlékony és rugalmas szilikonpereme tökéletesen igazodik a mozdulataihoz. Maximális mozgásszabadságot élvezhet, amelyet tovább növel a külső protézistok ergonomikus kialakítása.

Még több környezeti inger

A keretes kialakítású protézistoknak köszönhetően közvetlenebb módon érik a környezeti ingerek. Például sokkal jobban érzékeli az ülőbútorok felületét, ami biztonságosabb ülőhelyzetet tesz lehetővé, különösen a keskeny ülőfelületeken. Más környezeti hatások is észlelhetővé válnak, például a nadrágzsebben lévő tárgyak vagy az érintés.

Megbízható tapadás

A belső lágytok orvosi minőségű szilikonból készül, amely optimális, megbízható tapadást biztosít a protézistok és a csonk között. A belső és a külső szénszálas tok közötti szilárd kapcsolatról csavarok gondoskodnak. Mindez a protézis biztonságos viseletét és optimális erőátvitelt tesz lehetővé.

Kényelmes ülőhelyzet

A combamputáltaknak szánt SiOCX protézistok hátsó részén Dyneema anyagból készült rugalmas rögzítési pontok találhatóak, amelyek biztosítják a kényelmes ülőhelyzetet. Ezek a részek megakadályozzák, hogy leüléskor a protézistok elforduljon, így nem kerül levegő a csonk és a protézistok közé. Ugyanez vonatkozik a keretes kialakítású SiOCX PRO protézistokra, mely a nagyobb rugalmas területeknek köszönhetően még jobban alkalmazkodik az ülőhelyzethez.