Harmony rendszer

Aktív térfogat-szabályozás

Teljes biztonság

A Harmony egyedi vákuumrendszer, amely gondoskodik a protézisláb és a csonk biztonságos egymáshoz rögzítéséről.

Az aktív vákuumrendszerek, így a Harmony vákuumrendszer is eltávolítja a levegőt a liner (poliuretán csonkharisnya) és a protézistok közül. A vákuum mértékét szabályozva a rendszer alkalmazkodik a protézisviselők igényeihez és aktivitási szintjéhez. A protézistok és a protézis közötti biztonságos rögzítés mellett a rendszer stabilizálja a csonk formáját és körméretét az optimális terhelés érdekében. A nagy tapadás a protézis irányíthatóságát is növeli.

A Harmony P3 mechanikus vákuumpumpa minden egyes lépésnél egy funkciós gyűrű segítségével igazítja a vákuum mértékét a járássebességhez és a terheléshez. Ezt a rendszert lábszár amputáción átesettek használhatják. A Harmony E2 elektronikus vezérlésű pumpa a pillanatnyi aktivitáshoz igazodva, ciklikus működéssel folyamatosan szabályozza a vákuumot. Ez a rendszer lábszár és comb amputáción átesett páciensek számára egyaránt alkalmas.Előnyök

Mindig tart

A Harmony rendszer biztonságosan rögzíti a protézist. A csonk, a liner és a protézistok egy egységet képez, és a teljes felületen történő érintkezésnek köszönhetően jobban irányítható a protézis. A protézisláb sarokra érése és átgördülése jobban érzékelhető, a járás biztonságosabbá és irányítottabbá válik.

Térfogat szabályozás

A csonk körmérete bizonyítottan változik a nap folyamán. A Harmony rendszer megakadályozza ezeket a térfogat ingadozásokat, és folyamatosan fenntartja a protézis megfelelő illeszkedését.

Kicsi, könnyű és halk

Az elektronikus Harmony E2 pumpa kicsi, könnyű és halk. A rendszer akkor is megőrzi a vákuumot, ha töltés céljából leválasztják a pumpát.

Beépített rezgéscsillapítás

A mechanikus Harmony P3 pumpánál a funkcionális gyűrű minden egyes lépésnél gondoskodik a kényelmes rezgéscsillapításról. A rendszer nem akadályozza járás közben a természetes elfordulást, ugyanakkor jelentősen mértékben csillapítja a csonkra ható erőket.

Triton Harmony

A Triton Harmony karbon protézisláb a nagyfokú funkcionalitást ötvözi a Harmony rendszer nyújtotta technológiával: számos protézisviselőt győzött már meg a finom átgördülés, a kimagasló energia-visszanyerés, amely egyenetlen talajon is gondoskodik a járás közbeni energia-megőrzésről.