Genu Neurexa térdortézis

Térdstabilizálás stroke után

A térd hiperextenziójának megakadályozása

A Genu Neurexa hiperextenzió gátlóval ellátott térdortézis. Négy tépőzáras pánt segítségével nagyfokú stabilitást és védelmet biztosít a paretikus páciensek részére. A rehabilitációs tréning során javítja a térdkontrollt, csökkenti a fájdalmat. Fixálja a patellát a megfelelő pozícióban, megelőzi a nem akaratlagos térdmozgásokat.

Hiperextenziót gátló hevederek

Az egymást keresztező hevederek megakadályozzák a térdízület hiperextenzióját.

Outlast anyag

A hőmérséklet-szabályozó Outlast anyag optimális bőrklímát biztosít, megakadályozza a túlmelegedést, csökken a verejtékképződés.

Sínek

Az ortopédiai műszerész egyedileg állíthatja be a térdortézisben található oldalsó síneket, amelyekkel szükség szerint korlátozható a térdízület mozgása.

Tépőzár

Az elülső tépőzárnak köszönhetően az ortézis többféleképpen felvehető.Előnyök

Megtámaszt járás közben

A Genu Neurexa ortézis segít megelőzni a térd hiperextenzióját, miközben nem akadályozza a térdhajlítást. A hajlítás mértékét a szakorvos vagy az ortopédiai műszerész állíthatja be.

Korai rehabilitáció

A Genu Neurexa már a rehabilitáció korai szakaszában is használható. Segítségével a járástanulásra lehet összpontosítani, ezáltal hamarabb visszanyerhető az izomműködés.

Könnyű felvétel

Az ortézis felvehető a tépőzár teljes vagy részleges kinyitásával, illetve nyitás nélkül is.

Kényelmes viselet

A kényelmesen puha, hőmérséklet-szabályozó Outlast anyag megakadályozza a túlmelegedést. Az anyag előnyös tulajdonságainak teljes kihasználása érdekében javasoljuk, hogy az ortézis közvetlenül a bőrrel érintkezzen.

Indikáció

A lábizomzat bénulásából adódó térd hiperextenzió (például stroke, porckorongsérv, perifériás idegrendszeri sérülés után).