Állást szabályozó térdortézis rendszer: FreeWalk

Magas funkciójú ortézis

A FreeWalk, állást szabályozó ortézis a térdízület rögzítésével reagál a mozgásra, stabil és biztonságos lépést biztosít.

A boka helyzetétől függően indítja a térdízület kinyitását, hogy létrejöhessen a könnyed lendítés.

Nagyon könnyű

Az FreeWalk könnyített, rozsdamentes acél csöves ortézisrendszer. Súlya kevesebb, mint 1 kilogramm, elősegítve azt, hogy az ortézisviselő ne fáradjon el.

Védelem

A rejtett térdízületi zárszerkezet védi a ruházatot – és természetesen a rendszert is.

Egyszerű működés

Automatikusan lezárja a térdízületet állás vagy lépés közben és szabad mozgást enged a lendítési szakaszban.

Könnyű fel- és levétel

A támasztó pelották és hevederek a gyors fel- és levétel lehetőségét biztosítják.Érdemes tudni

Előnyök

Képzelje el, milyen lehet az egyenes térddel történő járás abban az esetben, ha az ortézis nem teszi lehetővé a térdízület hajlítását. Izolált combfeszítő-izom gyengeség, gyermekbénulás, post-polio szindróma, szklerózis multiplex, egyoldali bénulás, részleges gerincvelő sérülést és egyéb traumát követően a járás képessége nagy kihívást jelent.

Az állásvezérelt ortézisrendszerekkel új lehetőségek nyílnak a felhasználó számára. A könnyített szerkezetű FreeWalk ortézisrendszer egyedi megoldást nyújt a teljesen merev vagy záras szerkezettel ellátott járógépek után. A természeteshez hasonlító mozgás több lépést tesz lehetővé kifáradás nélkül.

Ha többet szeretne tudni a FreeWalk ortézisről, érdeklődjön ortopédiai műszerészénél.

Műszaki infó

A megfelelő ellátási javaslat érdekében érdemes időt szánni az ortopédia műszerésszel való konzultációra, aki segít tisztázni az indikációs kört és egyéb részleteket az ortézis használatához.

120 kg-ig használható