Elektronikus vezérlésű ortézis-rendszer: E-MAG Active

Járógép, amely illeszkedik az ortézis viselőjének mozgásához

Gyors reakció és stabil működés

A járáskép vagy a testtartás megváltozása esetén az ortopédiai műszerész a páciens egyedi szükségleteihez tudja adaptálni az E-MAG Active járógépet. A hagyományos járógépekkel ellentétben, az E-MAG Active ortézis-rendszernél nem szükséges a térdízület rögzítését járás közben zárni majd kioldani!

Ön dönt

Azon túl, hogy járás közben automatikusan nyit és zár az E-MAG Active térdízületi egysége, a kontrollálást manuálisan teljesen ki is lehet kapcsolni, hogy a rendszer akár biciklizés közben is használható legyen.

Mindig tudja, milyen lépésfázisban van

Az E-MAG Active a térdízületbe épített giroszkóp segítségével felismeri a lépés fázisait és a megfelelő pillanatban kioldja a térdzárat, így biztosítva a páciensnek a természetes járás lehetőségét hajlított térddel. Biztonsági rendszerei révén a páciens akkor is biztonságban van, ha a nyitott térddel való járás az elesés kockázatát hordozza.

Természetes mozdulatok

Az egyszerűbb és biztonságosabb járás érdekében a térdízületi egység nyitja és zárja is a rendszert. Vezérlőgombjai segítségével az eszköz visszaalakítható hagyományos, merev ortézissé, vagy teljesen szabaddá tehető, így könnyítve a leülést.Érdemes tudni

Előnyök

Az elektronikusan vezérelt E-MAG Active ortézis-rendszer nem csak statikus külső támaszt nyújt, hanem visszaadja a páciensek aktív járásképességét. A járógépet teljesen a páciens egyedi képességeihez és méreteihez lehet adaptálni.

A stabilitásról

Az ortézis viselőjének elegendő a járás tevékenységére koncentrálni, nem kell a stabilitás miatt aggódnia.

Adaptálás – Most vagy később

Akár balesetet követő felgyógyulásról, akár időszakos mozgáskorlátozottságról legyen szó, az E-MAG Active képes fejlődni használója mozgásképességével. Bármikor adaptálható használója aktuális állapotához.

Minden lépésnél

E-MAG Active ortézis-rendszert az egyéni képességekhez és járásképhez lehet adaptálni. A járógép beépített érzékelői a megfelelő pillanatban nyitják majd zárják az ortézis térdízületét. Tudjon meg többet erről a sajátosságról.

Próbálja ki

Az Ottobock lehetőséget kínál pácienseinek az egyedi gyártású ortézis-rendszerek, így az E-MAG Active járógép kipróbálására is. Érdeklődjön ortopédiai műszerészünknél.

Műszaki infó

Ortopédiai műszerésze segíteni fog a megfelelő ellátási forma kiválasztásában, miközben figyelembe veszi egészségi állapotát és egyéni képességeit.

Az E-MAG Active ortézis-rendszer maximális teherbírása 100 kg.