Nurmi Neo húzható járókeret gyermekeknek

Nurmi Neo húzható járókeret nem korlátozza, hanem elősegíti gyermeke szabad mozgását

Segít gyermekének leküzdeni a távolságot

A Nurmi Neo, legkedveltebb járássegítő eszközünk, ideális segítség a járás folyamatának begyakorlásához. Ahhoz, hogy érzékeltessük az eszköz mennyire egyénre szabható, a mellékelt fotón sokféle kiegészítő elemmel felszerelt terméket mutatunk be.

Otthon, iskolában, vagy szabadidős tevékenységek esetén, mindennapi használatra tervezve, kis helyeken is könnyen fordul, tökéletesen manőverezhető. A Nurmi Neo a legjobb megoldás olyan gyermekek számára, akik tudnak járni, de ehhez szükségük van egy kis megtámasztásra. Legfontosabb előnye, hogy járástanítás közben a testtartás javítását is elősegíti, ráadásul folyamatosan a gyermek növekedéséhez igazítható.

Kiváló alaptulajdonságai (pl. könnyen összecsukható) és egyedi kiegészítői segítenek, hogy a Nurmi Neo nélkülözhetetlen legyen!

Bolygózár

A Nurmi egy húzható járókeret, a gyermek mögött helyezkedik el, így az első kerekeknek fontos szerep jut az irányításban. A bolygózárral az első kerekek rögzíthetőek az egyenes haladás érdekében, vagy szükség esetén kioldható.

Tárolókosár

Praktikus kiegészítő, hogy a gyermek a játékait magával vihesse.

Univerzális tolófogantyú

Három különböző tolófogantyút ajánlunk a Nurmi járókerethez: szélességben állítható univerzális tolófogantyút, alkartámasszal szereltet és a legkisebbeknek mini verziót.

Felhajtható ülés

Az ülés könnyen lehajtható, hogy járás közben a gyermek szükség esetén megpihenjen.Érdemes tudni

Feltöltés alatt - Köszönjük megértését!