Leckey Mygo állítóeszköz gyermekeknek

Mygo állító: 2, 3, 4

Nagyfokú állíthatóság

Két méret, három pozíció, négy szín – és sok-sok lehetőség, amelyek közül választhat a Leckey Mygo állítóhoz.

Gyermekének kényelmes testhelyzet biztosításával és állapotának megfelelő megtámasztásával az állás segíthet azon fizikális, érzelmi és szociális hatások kiváltásában, amelyek jótékonyan hatnak fejlődésére.

A Mygo állítóeszköz hason, vagy hanyatt fektetett helyzetben is használható és fokozatmentesen emelhető függőleges, álló helyzetbe. A színek és a felszereltség választható. A Mygo állítóhoz rendelhető kiegészítő tartozékok, illetve a nagymértékű állíthatósága ideálissá teszik a 4–14 éves gyermekek számára.

Minden apró részletében kidolgozott

Figyelembe véve a felhasználó adottságait a Mygo állító főbb egységeit többféle variáció közül választhatjuk ki,

Hevederek

A Mygo állítóhoz többféle támasztópelottát és rögzítőhevedert ajánlunk, amelyek könnyedén a gyermek méreteihez alakíthatóak.

Igényekhez igazítható felépítés

Különböző egymástól függetlenül is adaptálható lábtartók (szögben és magasságban is).

Praktikus kiegészítők

A terápiás asztal nagy segítséget jelent a mindennapokban. A játék és az étkezések nélkülözhetetlen része.Az előnyök áttekintése

Egész nap ugyanabban a testhelyzetben egy kerekesszékben ülni nem csak kényelmetlen, de akár az egészségre káros következményei is lehetnek. Ezeket a szövődményeket lehet kivédeni az állítóeszközök használatával.

Az állás fizikai, érzelmi és szociális előnyökkel jár. A Mygo állító kialakítása a medence stabilitásának fontosságán alapul, a testnek, a fejnek és a lábaknak megfelelő módon összehangolt helyzetben kell lennie, hogy az állítás kényelmes legyen, illetve elérje a terápiás célt.


Megtámasztás és stabilitás

Bizonyos esetekben az állásterápia kivitelezése nehéz feladatot jelent az izmok rövidülése és a kialakult törzsdeformitások miatt. A Mygo állítóeszközt úgy fejlesztettük ki, hogy lehetővé tegye az állásterápiát a 4–14 éves gyermekek számára ezekben az esetekben is. A Mygo állító természetes álláspozícióra ösztönzi a gyermekeket.

Az álláshoz szükséges támasztó rendszerek megnehezíthetik a játékot, az evést vagy a tanulást. A Mygo terméket úgy fejlesztettük ki, hogy a lehető legnagyobb mozgásszabadságot biztosítsa –különösen a karok számára –, miközben a törzset stabilan tartja.

A minél szélesebb körű felhasználhatóság érdekében a Mygo függőleges helyzettől a vízszinteshez viszonyított 10 fokos szögig dönthető, és hasra vagy hanyatt fektetett, illetve álló helyzetben is használható. Szakember segítségével könnyen meghatározható, mely beállítások a legmegfelelőbbek, és adaptálható a párnázat, illetve a támasztékok, amelyek biztosítják gyermeke pozícióját.

Vidám színek

Minden párnázat a választott színben rendelhető. Ezen felül a pelották és hevederek huzata géppel mosható.