C2000

C2000 - a kültéri kerekesszékek csúcsa

Biztonságos és kényelmes manőverezés hosszabb távokon

A C2000 elektromos kerekesszék segítségével gyorsan és kényelmesen elérhet bármilyen úticélt: Az innovatív kormányrendszer garantálja a biztonságát akár 10 km/h sebesség mellett, lejtőkön, emelkedőkön és egyenetlen felületeken is. A megfelelő üléssel az összkerék rugózású karosszéria maximális kényelmet nyújt. A legkülönbözőbb igényeknek is megfelelő egyedi konfigurációk is megvalósíthatóak ezzel a prémium kategóriás eszközzel.

A C2000 első- és hátsókerék-meghajtású változatban is elérhető. A beépített világítás és a csomagtartó az alapfelszereltség részét képezi.

Centrális rögzítésű lábtartó

A centrális rögzítésű lábtartó stabil és esztétikus megoldás a lábak elhelyezésére. A választékot a különféle alkalmazási területekhez ajánlott és eltérő súlyú lábtartók teszik teljessé.

Mágnesesen rögzített elülső világítás

A mágnesesen rögzített elülső LED lámpa nem csak megbízható és hosszú élettartamú, de innovatív rögzítési megoldásának köszönhetően szállításhoz az oldalpanelek könnyen leszerelhetőek.

enAble50 vezérlőegység – maximálisan testre szabva

Az enAble50 vezérlőegységgel a kerekesszék pontosan irányítható. A menü könnyen kezelhető, felhasználóbarát navigációt biztosít. Az enAble50 az Ottobock speciális és egyedi irányítóegységeinek teljes választékával kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy a legkülönbözőbb igényeknek megfelelő egyedi konfigurációk is megvalósíthatóak.

Összkerék rugózású karosszéria

Az összkerék rugózású karosszéria rázkódásmentes, kényelmesebb utazást tesz lehetővé még kanyarban, egyenetlen terepen és nagyobb sebesség mellett is.Előnyök

Leszerelhető oldalpanel mágnesesen rögzített lámpákkal

A mágnesesen rögzített lámpákkal felszerelt, leszerelhető oldalpanel egyszerű szállítást tesz lehetővé.

Innovatív szervokormányzás

Az innovatív szervokormányzás biztonságos közlekedést tesz lehetővé hosszú távokon is, akár lejtőn, emelkedőn és egyenetlen talajon is. A C2000 ugyanakkor könnyen irányítható, és nagyfokú vezetési élményt nyújt.

Elektromos ülésmagasság-állítás

A hétköznapi életben felmerülő problémák könnyebb megoldását teszi lehetővé a maximum 40 cm-es elektromos ülésemelő funkció, de megkönnyíti a szemmagasságban történő kommunikációt is.

Csomagtartó: az alapfelszereltség része

A csomagtartó a C2000 alapfelszereltségének része, mely első- és hátsókerék-hajtású változatban is elérhető.