C1000 SF

C1000 SF

Természetes álló testhelyzet

Mozgáskorlátozott emberek számára hatalmas szabadságot jelent ha a mindennapi ügyek intézése során vagy baráti beszélgetés alatt felegyenesedhetnek. Az állás amellett, hogy a társas kapcsolatokat megkönnyíti, terápiás szempontból is elengedhetetlen.A C1000 SF állítóeszközzel biztosítottak az állásterápia szociális és fizikális előnyei. Támasztó pelotta-, és hevederrendszerei lehetővé teszik, hogy álló helyzetben is helyet változtasson. Szervorendszer segíti a könnyebb fordulást. Kül- és beltérben egyaránt használható.

A gondos tervezésnek köszönhetően az állító funkció használatakor folyamatosan helyes testtartást biztosít.Előnyök

Állító funkció

Kényelmesen és gyorsan teszi lehetővé ülő vagy félig fekvő helyzetből a test teljes felegyenesedéséig tartó mozdulatsor kivitelezését.

Mozgás álló helyzetben

Az állás sokféle előnnyel jár, de ha álló helyzetben közlekedni is képes kerekesszékével az új lehetőségeket nyit meg. Kivételes stabilitásának köszönhetően egyenetlen talajon is biztonságban érezheti magát.

Biomechanikus háttámla

Az állítható, biomechanikus háttámla csökkenti a nyíró erőket, a támasztó pelották és hevederek stabilan tartják a testet. Hihetetlenül kényelmes és harmonikus a helyzetváltoztatás folyamata.

Elektromosan állítható lábtartó

A gördülékeny közlekedéshez az elektromosan állítható dőlésszögű és automatikus hosszkiegyenlítésre képes lábtartók hasznos kiegészítők, és a kombinált funkció részét képezik.

Elektromos ülésdöntés: 15°

Elektromos ülésdöntés 15°-ig a tömegközéppont eltolásával: kényelmes és fiziológiai szempontból helyes ülő helyzetet garantál, amellett, hogy biztonságot nyújt.

Lengéscsillapítás

A C1000 SF lengéscsillapító rendszere mind a négy kerék tömegfüggő rugózásával kényelmes vezetési élményt kínál a mindennapok során. A rázkódás okozta szövődmények kivédésében fontos szerepet játszik.

Speciális szervorendszer - innovatív kormányzás

Az innovatív duplaszervós (DS) kormányzás azonnal reagál, ami nagyban segíti az eszköz manőverezési képességet azzal, hogy a kerekesszék elindulása előtt a kormányzott kerekeket irányba állítja. Könnyen irányítható, és kényelmes vezetési élményt nyújt beltéren és a szabadban egyaránt.

enAble50 vezérlőegység – minden az irányítása alatt

Az irányító egység elhelyezése ülő és álló helyzetben nagyon fontos ahhoz, hogy mindig biztonságosan lehessen a kezelőegységet használni. A C1000 SF szükség esetén alternatív bemenetekkel bővíthető. Vezetés, ülésbeállítás és környezetirányítás – minden egy vezérlőrendszeren.

Támasztó pelották a biztonságért és stabilitásért

Rugalmas pelottarendszereink biztosítják az optimális megtámasztást. Az oldalpelották a hevederrendszerrel együtt hozzájárulnak a stabil és egészséges testhelyzet fenntartásához, így nagyobb biztonságban érezheti magát a felhasználó.

Műszaki információ

Műszaki adatok      
Sebesség 6 / 7.2 km/h (max. 136 kg-ig), 10 km/h (max. 100 kg-ig) Ülésmagasság (párnával) 530 – 630 mm
Akkumulátor kapacitás 63 Ah (C5) géles akkumulátorok Ülésszélesség 430 – 480 mm
Hatótávolság tesztkörülmények között kb. 35 km Ülésmélység 370 – 530 mm
Vezérlőegység enAble50 (130 A) Háttámla szöge 45°-ig elektromosan állítható
Önsúly kb. 214 kg Ülésdöntés 15°-ig elektromosan állítható
Terhelhetőség 136 kg Háttámla magassága 550 – 650 mm
Akadályleküzdő képesség 75 mm Kartámla magassága 160 – 260 mm
Kapaszkodó képesség 10°(18%) Kartámla hossza 370 mm
Hossz lábtartókkal együtt 1200 mm Lábszárhossz 390 – 520 mm
Szélesség 650 mm Töltési idő max. 10 hours
Fordulási kör 925 mm