Komplex megoldások elektromos kerekesszékhez

Azok számára, akik elektromos kerekesszéket használnak döntő jelentőséggel bír a testreszabott megoldások megtalálása. Minden felhasználónak a saját környezetéhez igazított egyedi felszereltségű eszközre van szüksége. A különböző elektromos funkciók megkönnyítik a mindennapokat anélkül, hogy a biztonságérzet csorbulna. Szakértelmünknek és sok éves tapasztalatunknak köszönhetően olyan ellátást javaslunk, amely mind az iskolában, mind a munkában, vagy a szabadidős tevékenységek során a lehető legnagyobb önállóságot nyújtja. A speciális irányítási lehetőségekkel a háztartásban megtalálható elektromos eszközök kezelhetővé válnak (akár az okos telefonok és PC-k is) és hozzájárulnak, hogy a felhasználó aktív részese legyen a társas életnek.

Elkötelezetten támogatjuk pácienseinket a lehetőségek maximális kihasználásában.


Segíthetünk?

Legyen bármilyen kérdése ellátásával, az ellátás folyamatával vagy munkatársainkkal kapcsolatban, készséggel válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel

Kerekesszékekről általánosságban

Fontosnak tartjuk, hogy üléspozíciójának és mobilitásának javításán dolgozó szakembereink és az orvosok egymással együttműködve közelítsenek a problémákhoz. Ennek révén tudunk részletes információkkal szolgálni kerekesszékének helyes használatával kapcsolatban.

Tovább